SUROVINY

  • 8 plátků toastového chleba
  • 200 g plátků sýra typu Eidam (min. 30%)
  • 8 lžiček změklého másla

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.

POSTUP

  • 1
    Plátky toastového chleba z obou stran namažeme máslem. Na polovinu z nich rozložíme plátky sýra a přiklopíme je zbylými plátky toastového chleba.
  • 2
    Pánev rozehřejeme na středním ohni a položíme na ni připravené sendviče. Pečeme 2 minuty dozlatova.
  • 3
    Sendviče obrátíme, pánev přiklopíme poklicí a opékáme další 2 minuty dozlatova. Sýr se musí v sendviči rozehřát.

TIP

Na přípravu budete potřebovat pánev s poklicí.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

 
 
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM