Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

SUROVINY

  • 8 plátků toastového chleba
  • 200 g plátků sýra typu Eidam (min. 30%)
  • 8 lžiček změklého másla

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.

POSTUP

  • 1
    Plátky toastového chleba z obou stran namažeme máslem. Na polovinu z nich rozložíme plátky sýra a přiklopíme je zbylými plátky toastového chleba.
  • 2
    Pánev rozehřejeme na středním ohni a položíme na ni připravené sendviče. Pečeme 2 minuty dozlatova.
  • 3
    Sendviče obrátíme, pánev přiklopíme poklicí a opékáme další 2 minuty dozlatova. Sýr se musí v sendviči rozehřát.

TIP

Na přípravu budete potřebovat pánev s poklicí.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef