Gran Moravia
Gran Moravia Extra tvrdý sýr 32%
250 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gran Moravia je dlouhozrající extra tvrdý sýr typu parmazán.
Sýr je vyráběný podle italské receptury a tradic z výhradně českého mléka od krav chovaných ve volném ustájení. Je charakteristický svou jemně zrnitou a lámavou strukturou a výraznou intenzivní chutí.
Obsah tuku v sušině min. 32 %. Obsah sušiny min. 62 %.
Použití
Extra tvrdý sýr je ideální volbou na vaření nebo dochucení pokrmů italské kuchyně. Vychutnat si ho můžete ale i v kombinaci s dalšími zrajícími sýry a vaším oblíbeným vínem.
O výrobci
Brazzale Moravia a.s. je významnou sýrárnou v České republice, která se podílí téměř jednou třetinou na celkovém vývozu sýrů z ČR. Mléko je zde zpracováno na sýry podle té nejvyšší italské řemeslné tradice. Sýry jsou z 95 % exportovány. Nejdůležitějším výrobkem sýrárny je sýr Gran Moravia, který představuje asi dvě třetiny produkce. Vedle něho se vyrábí sýr Verena, sýry provolone, scamorza, pařené sýry, ricotta, mozzarelly, caciotta a všechny čerstvé výrobky pro podnikové prodejny La Formaggeria Gran Moravia.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 3–7 °C.
Výrobce
Brazzale Moravia a.s.
Tři Dvory 98
784 01 Litovel
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Pasterované kravské mléko |
Sůl |
Mléčné kultury |
Konzervant |
E1105 - Lysozym |
Obsah tuku v sušině min. 32 %. Obsah sušiny min. 62 %. |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1573 kJ/378 kCal |
Tuky | 28 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 0.6 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 31 g |
Sůl | 1.4 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |