PROBIO BIO Kroupy (velké) ječné

500 g
BIO
31,90 Kč 63,80 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Ječné kroupy - základ tradiční slovanské kuchyně. 

Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí, dodají vám pomalu se uvolňující energii, sílu a vitalitu.

Získáte v nich perfektní surovinu na tradiční české pokrmy, houbového kubu či skvělou zavářku do polévek.

Použití

Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20-30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít.

Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha.

O výrobci

Pro-bio, obchodní společnost s.r.o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Podporuje a rozvíjí ekologické zemědělství, svou činností přispívá k zachování zdravé planety a vrací zapomenuté tradiční plodiny a biopotraviny do života lidí.

PROBIO

Skladování

Skladujte při teplotě do 30°C a relativní vlhkosti nejvýše 70%.

Výrobce

PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o.
Lipová 40
788 32  Staré Město
Šumperk

 

Složení

Ječné kroupy bio

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1480 kJ/350 kcal
Tuky2.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.5 g
Sacharidy68 g
z toho cukry0.7 g
Bílkoviny9.2 g
Sůl0 g
Vláknina7.4 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek