- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
BIO ječné kroupy, to je výtečný základ tradiční slovanské kuchyně.
Ječné kroupy jsou opět trendy. Naši předci je měli na stole velmi často a věděli proč. Ječné kroupy vás překvapí svou křupavou strukturou a jedinečnou chutí.
Získáte v nich perfektní surovinu na tradiční české pokrmy, houbového kubu či skvělou zavářku do polévek.
Použití
Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 20–30 min vaření je zrno křupavé, po 50 min rozvařené a vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření nechte 5 min dojít.
Tradičně se používají jako zavářka do polévek či při přípravě zabijačkových jelit. Dále jsou vhodné do nákypů a jako příloha.
O výrobci
Pro-bio, obchodní společnost s.r.o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Podporuje a rozvíjí ekologické zemědělství, svou činností přispívá k zachování zdravé planety a vrací zapomenuté tradiční plodiny a biopotraviny do života lidí.
Skladování
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
Výrobce
PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o.
Lipová 40
788 32 Staré Město, Šumperk
Česká republika
Složení
Ječné kroupy bio |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1480 kJ/350 kCal |
Tuky | 2.8 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0.5 g |
Sacharidy | 68 g |
z toho cukry | 0.7 g |
Bílkoviny | 9.2 g |
Sůl | 0 g |
Vláknina | 7.4 g |
Alergeny
Obiloviny obsahující lepek |