Pokud vám něco nebude vyhovovat, vrátíme vám peníze bez jakýchkoli otázek.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Čerstvý pórek v BIO kvalitě.
Pórek má v porovnání s kuchyňskou cibulí mnohem jemnější chuť i vůni.
Použití
Pór je široce užívaný do polévek a omáček. Neměl by chybět v rybích polévkách a jako přísada při vaření ryb a krabů, ale také vepřového ovaru a jehněčího masa. Velmi chutný je také zapékaný. Syrový pórek najemno nakrájený můžete přidat do salátů a pomazánek. Pórek dodává jídlu svou štiplavostí příjemný říz.
Tip: Připravte si s námi jednoduchý a rychlý pórek na másle.
Očištěné pórky (bílé části) nakrájejte podélně na proužky. Na pánvi rozehřejte máslo a pórek na něm osmahněte. Osolte, opepřete a pod pokličkou duste asi deset minut. Hotový pórek zakápněte citrónovou šťávou a trochou olivového oleje. Podávejte jako přílohu k masu či rybě.
Přejeme dobrou chuť.
Skladování
Doporučujeme skladovat v chladničce při 2–4 °C.
Složení
Pór čerstvý bio |