Milí zákazníci, abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, počet položek nákupu je omezen na 35. Současně rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami (s výjimkou seniorů a ZTP). Při přebírání nákupu mějte prosím roušku a pokud to není nutné, nevracejte nám tašky ani vratné obaly. Všechny Vás prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

Pstruh čerstvý kuchaný

cca 290 g
Prémiová kvalita
cca 76,00 Kč 259,90 Kč/kg
Země původu: Česká republika, Itálie,

Pstruh duhový se chuťově poněkud liší od volně žijících pstruhů potočních. Maso má bílé až lehce narůžovělé. Je velice oblíbenou rybou pro svou typickou chuť.

Pstruh duhový je sladkovodní ryba, která žije převážně v rychle proudících evropských tocích, ale existují i druhy žijící v moři nebo uměle chované v pstruhových rybnících. Všechny však nabízejí bezpočet chutných kulinárních úprav.

Použití

Je nejchutnější usmažený na másle s bylinkami, ale je také velmi vhodný k pečení, smažení, grilování či pošírování.

Nechte se inspirovat recepty Romana Vaňka na pečeného pstruha na másle nebo pstruha po mlynářsku.

O výrobci

Zpracovna ryb Klatovy je česká firma, která na trhu působí od roku 1998. Celoročně se podnik zabývá chovem a následným prodejem zpracovaných čerstvých a mražených ryb. Dále se věnuje výrobě rybích produktů, prodejem zvěřiny a mořských ryb. Společnost dbá na kvalitu, a proto nepoužívá při výrobě žádné konzervační látky. Zpracovna ryb Klatovy vyhrála ocenění v soutěži Regionální potravina Plzeňského kraje.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–2 °C.

Výrobce

Zpracovna ryb Klatovy a.s.
Říční lázně 423
339 01   Klatovy
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 1 den.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Pstruh duhový

Alergeny

Ryby
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.