
Farma rodiny Němcovy
Farma rodiny Němcovy Jogurt bílý
1 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jogurt z pasterovaného plnotučného kravského mléka.
K výrobě mléčných výrobků používá Farma rodiny Němcovy výhradně jejich nejlepší mléko. Výskyt uvolněné syrovátky je důkazem použití přírodních surovin a není na závadu.

Při krmení zvířat klade farma důraz na krmivo GMO-free (neobsahuje GMO krmiva).
Příběh Farmy rodiny Němcovy
Rodinná farma Němcova v Netíně vychází z nejstarší tradice českého venkova, aby zákazníkům nabídla to nejlepší, co naše země dává. Důraz na kvalitu a nejmodernější technologie se zde setkávají se staletým umem a dovedností selského stavu. Farma rodiny Němcovy se řadí mezi nejlepší obdobné podniky ve zpracování mléčných produktů i proto, že se nachází v ekologicky nejčistší oblasti České republiky – Českomoravské vrchovině. Její rozmanitost, podhorský charakter, řídké osídlení a panenská příroda dávají ty nejlepší podmínky pro chov skotu. „Příroda je pro nás to nejcennější.“
O výrobci
Farma rodiny Němcovy vychází z nejstarší tradice českého venkova, klade důraz na kvalitu a nejmodernější technologie, které se zde spojují se staletými zkušenostmi a dovednostmi selského stavu. Farma byla založena v roce 1990, v současné době hospodaří na téměř sto šedesáti hektarech zemědělské půdy a má sto padesát kusů nejlepšího hovězího dobytka.

Farma nepoužívá krmiva GMO a produkuje 400 000 l mléka ročně. Od roku 2007 zpracovává mléko ve vlastní mini-mlékárně. Zabývá se převážně výrobou bílých jogurtů a sýrů. Patří mezi nejlepší podniky zaměřené na zpracování mléčných produktů. Některé produkty získaly ocenění Regionální produkt Vysočiny.
Skladování
Uchovejte při teplotě 4–8 °C.
Výrobce
Farma rodiny Němcovy
Netín 78
594 44 Radostín nad Oslavou
Česká republika
Trvanlivost
Složení
| Mléko |
| Jogurtová kultura Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus |
| Jogurtová kultura Streptococcus salivarius subsp. thermophilus |
| Probiotická kultura ABT |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 276 kJ/66 kCal |
| Tuky | 3.8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2.5 g |
| Sacharidy | 4.4 g |
| z toho cukry | 4.4 g |
| Bílkoviny | 3.5 g |
| Sůl | 0.1 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |