Fresh Pack
Kozí brie
cca 180 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Přírodní zrající sýr typu Brie z kvalitního, pasterizovaného, kozího mléka.
Pochází z oblasti Lorraine. Vyznačuje se krémovou texturou a jemnou máslovou chutí. Snadno se krájí. Během zrání se kolem sýru tvoří krásná bílá vrstva, díky které má tento sýr zvláštní vzhled a nezaměnitelnou chuť. Tato sýrová specialita je opravdovým gurmánským zážitkem, který ohromí nejen vás ale i vaše hosty. Tak neváhejte a ochutnejte pravou a jedinečnou chuť brie z Francie!
Zpracováno a baleno v Polsku ve společnosti Euroser.
Použití
Výborně se hodí k vínům či jako součást sýrového talíře, který si můžete doma připravit z nejrůznějších druhů sýra a doplnit ho čerstvě křupavým pečivem. Často se také využívá jak přísada do salátů.
Tip! Quische s cibulí a sýrem:
Předehřejte troubu na 180 °C. Těsto rozbalte a stlačte do dortové formy. Přehněte přečnívající okraje a několikrát vidličkou napíchněte dno.
Na těsto položte papír na pečení a vsypte sušenou čočku a korpus pečte cca 15 minut. Poté vyjměte formu z trouby a vyjměte kuličky.
Oloupejte a najemno nakrájejte cibuli. Na pánvi rozehřejte máslo, přidejte cibuli a několik minut smažte. Očištěný pórek a nakrájejte na tenké kroužky a vložte k cibuli do pánve. Osolte a opepřete dle vaší chuti. Po 5 minutách vaření přidejte 25 cl moštu. Vařte odkryté na středním ohni po dobu 25 minut, dokud se jablečný mošt zcela neodpaří.
Rozklepněte vejce v misce, přidejte mléko a 10 cl crème fraîche a osolte a opepřete dle vlastní chuti.
Cibuli a pórek dejte na upečené těsto a nalijte na něj směs sýru, vejce a mléka. Le Rustique Brie nakrájejte na malé kousky a položíme na quiche. Pečte 25–30 minut.
O výrobci
DeJong Cheese je rodinná společnost se sídlem v Alphenu na jihu Nizozemska. Sýrařský podnik se zaměřuje na výrobu produktů z kozího mléka z vlastního stád, ale kvůli zvýšené poptávce nyní získávají mléko z místních farem, které splňují přísné požadavky na kvalitu. Produkce není ale omezena pouze na kozí produkty, v nabídce je také řada kravských mléčných výrobků.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě do 7 °C.
Výrobce
Kaasmakerij De Jong B.V.
Het Sas 14
5131 RC Alphen
Nizozemsko
Trvanlivost
Složení
Pasterizované kozí mléko |
Jedlá sůl |
Mlékárenské kultury |
Mikrobiální syřidlo |
Kultury plísní |
(Geotrichum candidum) |
Penicillium candidum |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1246 kJ/300 kCal |
Tuky | 25 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 16 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 20 g |
Sůl | 1.2 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |