Qualivo
Qualivo Telecí steak vysoký roštěnec
cca 490 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Telecí steak vysoký roštěnec pocházející z prémiového masa Qualivo.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: 14 dní
Roštěná, nebo-li roštěnec je část ze hřbetu zvířete, která směřuje dopředu k hlavě. Najdete ho tedy u hřbetu mezi krkem (podplečím) a nízkým roštěncem. Je ideální na přípravu steaků, protože obsahuje více tuku, který dodává masu tu správnou chuť!
Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Maso od Qualiva se může pyšnit svou kvalitou:
- výjimečně jemné a chutné
- vždy skvělé díky stabilní kvalitě
- atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí (obzvláště u tuku)
- vysoký kulinářský zážitek i z běžnějších řezů
Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.
Qualivo je prémiová značka masa nejvyšší kvality. Sofistikovaný koncept chovu a prémiové krmivo zabezpečuje špičkovou úroveň zdraví zvířat a skvělou chuť masa. Jednoznačný rozdíl ve stabilitě kvality v čase, krátké době kuchyňské úpravy spojené s prémiovou křehkostí, chutí, barvou a strukturou masa je potvrzeno dlouhodobou existencí této značky.
Celý systém byl implementován ve Švýcarsku již v roce 1995 a dnes stojí na špičce nejvyšších etických a environmentálních standardů s důrazem na dosažení nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin pro konzumenty. Zvířata žijí v čistém prostředí a chov je prostý genetických modifikací, hormonů, antibiotik a dalších nadužívaných medikací.
Maso pochází z českého chovu, porážka a porcování proběhlo na farmě v Choťovicích.
Použití
Pojďme si společně udělat pořádný steak, který Vás nadchne!
Maso nakrájíme na plátky, promačkáme pěstí, potřeme olivovýl olejem a necháme cca půl hodinky odpočinout. Nesolíme a nepepříme, bude se dochucovat až na závěr. Rozpálíme si pánev na vysokou teplotu, vložíme na ní maso a z každé strany maso opečeme cca 2 minuty, aby se nám maso tzv. "zatáhlo". Po té vložíme do předehřáte trouby 220°C, kde pečeme 5 minut na medium, well done 8-10 minut. Maso vyjmeme a necháme na talíři pod pokličkou několik minut odpočinout. Nyní dochutíme hrubozrnnou solí a čerstvě namletým pepřem.
O výrobci
Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat. Cílem firmy je nabízet zákazníkům kvalitní výrobky z masa té nejvyšší kvality.
Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované a vysoce kvalitní komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.
Skladování
Uchovávejte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
Maso Na Farmě
Choťovice 134
289 05 Žehuň
okres Kolín
Trvanlivost
Složení
Telecí vysoký roštěnec |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 509 kJ/ kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |