
MASO!
MASO! Vepřové nudličky
cca 0,71 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 2 DNY
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Nudličky z libového vepřového masa. Maso je krájeno z odblaněného masa na délku cca 3 cm a je tak připraveno pro rychlou přípravu pokrmu.
Více o vepřovém značky MASO!
Vepřové je vždy z vybraných vepřů s kontrolovanou zmasilostí a protučnělostí otcovské linie plemene Duroc. Všichni vepři pocházejí z farmy v Kostelecké Lhotce v podhůří Orlických hor. Prasata mají po celý život minimálně o 20 % více životního prostotu a také jim je zachován přirozený denní cyklus, kdy jim není uměle přisvětlováno a tím prodlužován den. Veškeré krmivo pro krmení prasat je regionálního charakteru. Základní složkou krmiva je syrovátka z nedaleké mlékárny, která prasatům velmi chutná a zároveň se pozitivně odráží v chutí masa.
Maso pro Rohlik.cz bourají a zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků tak, aby proto vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.
Použití
Maso je ideální pro dušení, grilování či smažení.
Tip! Připravte si vepřové nudličky na způsob gyrosu podle následujícího receptu:
Oloupaný česnek prolisujte a promíchejte s kořením Gyros, pepřem, olejem a kečupem. Nudličky, naložte do marinády a nechte alespoň 1 hodinu uležet, nejlépe ale přes noc. Maso je pak křehčí a pikantnější. Naložené a uleželé maso zprudka smažte na rozpáleném oleji do křupava.
Vepřové nudličky podávejte s hranolky nebo s rýží a zeleninovou oblohou.
O výrobci
TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.
Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.
Skladování
Skladujte při teplotě 0–4 °C.
Výrobce
CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové maso |