MASO!

MASO! Hovězí ořech

cca 0,8 kg

ZÁRUKA ČERSTVOSTI

Od českého farmáře

cca

 320,00 Kč 398,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hovězí ořech se nachází na přední části kýty. Jedná se o velmi křehké, pravidelně mramorované maso s jednou z nejjemnějších struktur ze všech částí hovězího.

Maso je skvělé pro přípravu roastbeefu a na dušení. Fantasticky se hodí i na roládu.

Více o hovězím značky MASO!

Hovězí je vždy jen z mladého býka z plemene Českého strakatého skotu, také znám jako ČESTR, u kterého je kontrolovaná zmasilost a protučnělost. Zvířata jsou chována na několika farmách, kde jsou pouze na slámě, což příznivě prospívá jejich kondici. Po celý život mají větrané stáje a přístup k žrádlu stejně jako vodě, podáváno je jim pouze české krmivo. Po porážce jsou býci minimálně týden vyvěšeni na sucho, aby jejich maso zkřehlo.

Maso pro Rohlik.cz zpracovávají v TORO Hlavečník a to podle přesných požadavků na zmasilost a protučnělost každého kusu tak, aby pro vás byla vždy zajištěna dokonalá kvalita.

Použití

Maso se hodí pro přípravu steaků, rolád a roastbeefu. Připravit ho lze na grilu i pánvi, poslouží také k pomalému pečení a dušení.

Tip! Připravte si hovězí roládu podle následujícího receptu:

Maso naklepejte, osolte, opepřete a polovinu plátku potřete hořčicí. Vajíčka spolu s olejem vidličkou rozšlehejte a připravte míchaná vajíčka. Na maso položte plátek šunky, potřete míchanými vejci, přidejte mrkev, okurku a potřete zbylými vejci. Zatočte do rolády a zpevněte nití.

Do olejem vylitého pekáče vložte roládu, přidejte nakrájenou cibuli a pečte do měkka. Výpek z pekáče zahustěte jíškou. Z rolády odstraňte niť, nakrájejte jí na plátky a podávejte s vařenou nebo knedlíkem.

O výrobci

TORO Hlavečník je největší divizí společnosti CHOVSERVIS a.s. Zabývá se porážkou jatečných zvířat (skotu, prasat a ovcí), ale jejich specializací a nosným výrobním programem je porážka a produkce kvalitního hovězího masa, především „Mladých býků“ (do 24 měsíců věku). Ti tvoří 97 % z celkového počtu poraženého hovězího dobytka.  

Další činností divize TORO Hlavečník je výroba masných výrobků a specialit. Nabízí široký sortiment od drobných masných výrobků (párky, klobásy), přes salámy, vařené masné výrobky, lahůdkářské speciality (paštiky, aspiky), až po uzená masa.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

CHOVSERVIS a.s.
Zemědělská 897,
500 03 Hradec Králové
Česká republika

Trvanlivost

Určeno k okamžité spotřebě

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí ořech