

Rohlík Bistro
Špenátovo-pohankové halušky s brynzou, slaninou a opečenou cibulkou ze Spojky Karlín
350 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 3 DNY
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Restaurace Spojka Karlín si pro vás připravila netradiční špenátovo-pohankové halušky s brynzou, slaninou a opečenou cibulkou.
Oblíbené halušky s brynzou a se slaninou, vytvořené v bezlepkové variantě s pohankovou moukou. Samotná konzistence halušek je příjemně zjemněna špenátem.
Je možné si vychutnat pokrmy z vašich oblíbených restaurací v pohodlí domova? Teď už ano, a to díky Rohlík Bistru! Důkazem je řada těchto specialit od restaurace Spojka Karlín. Základem jsou prvotřídní suroviny. Květákové gnocchi jsou jednou z jistot, na kterou se můžete vždy spolehnout. Tak neváhejte a dopřejte si tuto pochoutku již dnes!
O restauraci
Restaurace Spojka Karlín je první flexitariánskou restaurací v České republice, která spojuje u jednoho stolu všechny, kteří chtějí jíst zdravě a s chutí. Bez předsudků a bez ohledu na to, jestli se jedná o vegana, vegetariána nebo milovníka masa. V menu najdete zkrátka všechny druhy pokrmů, ke kterým se budete chtít stále vracet.
Jak to funguje?
Použití
Halušky i omáčku vyjměte z obalu a prohřejte dohromady v hrnci cca 5 minut.
Skladování
Skladujte při teplotě do 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Výrobce
Restaurace Spojka Karlín
Pernerova 697/35
186 00, Praha 8
Česká republika
Kam s obalem?
Trvanlivost
Složení
Brambory | 29 % |
Špenátový protlak | 26 % |
Brynza | 23 % |
Skladovaný ovčí sýr | |
Hrudkový sýr z kravského mléka | |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Slanina | 14 % |
Pohanková mouka | |
Bramborový škrob | |
Vejce | |
Zakysaná smetana | |
Smetana | |
Smetanová kultura | |
Pažitka | |
Cibule |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 884 kJ/213 kCal |
Tuky | g |
z toho nasycené mastné kyseliny | g |
Sacharidy | g |
z toho cukry | g |
Bílkoviny | g |
Sůl | g |
Vláknina | g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |
Může obsahovat stopy: |
Obiloviny obsahující lepek |
Korýši |
Ryby |
Podzemnice olejná |
Sójové boby |
Skořápkové plody |
Celer |
Hořčice |
Sezamová semena |
Oxid siřičitý a siřičitany |
Vlčí bob |
Měkkýši |