Qualivo

Qualivo Hovězí steak nízký roštěnec

cca 200 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 4 DNY

Prémiová kvalitaOd českého farmářeVyzrálé maso

cca

 137,00 Kč 681,60 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Hovězí steak z nízkého roštěnce pocházející z prémiového masa Qualivo.

  • Zabaleno: ve vakuu
  • Mokré zrání: 14 dní

Maso od společnosti Maso z Choťovic zraje před prodejem 14 dní. Jedná se o mokré zrání. Maso pochází výhradně z mladých býků.

Tmavé hovězí maso vyniká svou silnou chutí. Hovězí pupek je vhodný pro vaření i dušení. Díky svému jemnému mramorování se skvěle hodí i pro grilování. Flank steak má intenzivní chuť a přitom jeho příprava je velmi rychlá a jednoduchá.

Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Maso od Qualiva se může pyšnit svou kvalitou:

  • výjimečně jemné a chutné 
  • vždy skvělé díky stabilní kvalitě
  • atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí (obzvláště u tuku)
  • vysoký kulinářský zážitek i z běžnějších řezů

Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.

Qualivo je prémiová značka masa nejvyšší kvality. Sofistikovaný koncept chovu a prémiové krmivo zabezpečuje špičkovou úroveň zdraví zvířat a skvělou chuť masa. Jednoznačný rozdíl ve stabilitě kvality v čase, krátké době kuchyňské úpravy spojené s prémiovou křehkostí, chutí, barvou a strukturou masa je potvrzeno dlouhodobou existencí této značky.

Celý systém byl implementován ve Švýcarsku již v roce 1995 a dnes stojí na špičce nejvyšších etických a environmentálních standardů s důrazem na dosažení nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin pro konzumenty. Zvířata žijí v čistém prostředí a chov je prostý genetických modifikací, hormonů, antibiotik a dalších nadužívaných medikací.

Maso pochází z českého chovu, porážka proběhla také v Česku, porcování probíhá na farmě v Choťovicích.

Použití

Steak je ideální pro přípravu na grilu. Díky jeho výrazné chuti ho stačí pouze osolit a opepřit. Nebo vyzkoušejte následující marinádu:

Rozdrtíme stroužek česneku a k němu přidáme lžíčku hořčice, lžíci balsamika, lžíci sojové omáčky, lžíci worchestru, lžíci olivového oleje a špetku pepře. Vše důkladně promícháme a maso v této směsi naložíme. Necháme několik hodin v chladu odležet. Maso poté vložíme na rozpálený gril. Musí být slyšet syčení masa. Po zhruba 5 minutách maso otáčíme na druhou stranu a necháme propéct stejně dlouhou dobu. Po vychladnutí steak posolíme a opepříme. Podáváme se zeleninovým salátem nebo pečivem.

O výrobci

Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat. Cílem firmy je nabízet zákazníkům kvalitní výrobky z masa té nejvyšší kvality.

Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované a vysoce kvalitní komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.

Skladování

Uchovávejte při teplotě 1–5 °C.

Výrobce

Maso Na Farmě
Choťovice 134
289 05 Žehuň
okres Kolín

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 4 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Hovězí nízký roštenec