
Qualivo
Qualivo Hovězí steak nízký roštěnec
cca 200 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 8 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Hovězí steak z nízkého roštěnce pocházející z prémiového masa Qualivo.
- Zabaleno: ve vakuu
- Mokré zrání: 14 dní
Maso od společnosti Maso z Choťovic zraje před prodejem 14 dní. Jedná se o mokré zrání. Maso pochází výhradně z mladých býků.
Nízký roštěnec je řez masa z poloviny roštěné, která směřuje z prostředku k zadní části zvířete (druhá polovina je vysoký roštěnec). Striploin steak je známý svým rovnoměrným mramorováním a jemnou strukturou, která nabízí dokonalou rovnováhu mezi chutí a křehkostí.
Za luxusním masem z Qualiva nestojí žádný trik. Jen náležitá péče o každé zvíře, respekt k jeho potřebám a špičkové krmivo podle švýcarské receptury. Maso od Qualiva se může pyšnit svou kvalitou:
- výjimečně jemné a chutné
- vždy skvělé díky stabilní kvalitě
- atraktivní struktura a barva bez nežádoucích pachutí (obzvláště u tuku)
- vysoký kulinářský zážitek i z běžnějších řezů
Qualivo je prémiové maso produkované podle unikátní švýcarské metody krmení a chovu s důrazem na imunitu a zdraví zvířat. Výsledkem je velice křehké, lehce stravitelné maso s krátkou dobou kuchyňské úpravy.
Qualivo je prémiová značka masa nejvyšší kvality. Sofistikovaný koncept chovu a prémiové krmivo zabezpečuje špičkovou úroveň zdraví zvířat a skvělou chuť masa. Jednoznačný rozdíl ve stabilitě kvality v čase, krátké době kuchyňské úpravy spojené s prémiovou křehkostí, chutí, barvou a strukturou masa je potvrzeno dlouhodobou existencí této značky.
Celý systém byl implementován ve Švýcarsku již v roce 1995 a dnes stojí na špičce nejvyšších etických a environmentálních standardů s důrazem na dosažení nejvyšší kvality a bezpečnosti potravin pro konzumenty. Zvířata žijí v čistém prostředí a chov je prostý genetických modifikací, hormonů, antibiotik a dalších nadužívaných medikací.
Maso pochází z českého chovu, porážka proběhla také v Česku, porcování probíhá na farmě v Choťovicích.
Použití
Steak je ideální pro přípravu na grilu. Díky jeho výrazné chuti ho stačí pouze osolit a opepřit. Nebo vyzkoušejte následující marinádu:
Rozdrtíme stroužek česneku a k němu přidáme lžíčku hořčice, lžíci balsamika, lžíci sojové omáčky, lžíci worchestru, lžíci olivového oleje a špetku pepře. Vše důkladně promícháme a maso v této směsi naložíme. Necháme několik hodin v chladu odležet. Maso poté vložíme na rozpálený gril. Musí být slyšet syčení masa. Po zhruba 5 minutách maso otáčíme na druhou stranu a necháme propéct stejně dlouhou dobu. Po vychladnutí steak posolíme a opepříme. Podáváme se zeleninovým salátem nebo pečivem.
O výrobci
Maso z Choťovic je rodinná farma zabývající se především chovem a porážkou prasat. Další činností je porcování nejen vepřového, ale všech druhů zvířat. Cílem firmy je nabízet zákazníkům kvalitní výrobky z masa té nejvyšší kvality.
Hlavní rozdíl oproti tradičnímu, čistě organickému nebo konvenčnímu způsobu produkce masa, je způsob krmení. Zvířata jsou krmena výhradně krmnými směsmi Qualivo, senem nebo slámou. Krmivo je vyráběno buď přímo společností Hofmann Nutrition AG, nebo je mícháno podle jejích receptur. Obsahuje striktně kontrolované a vysoce kvalitní komponenty, které jsou optimálně přizpůsobeny věku a vývoji zvířat. Qualivo zvířata jsou vždy perfektně krmena a vybalancována.
Skladování
Uchovávejte při teplotě 1–5 °C.
Výrobce
Maso Na Farmě
Choťovice 134
289 05 Žehuň
okres Kolín
Trvanlivost
Složení
Hovězí nízký roštenec |