2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 větší krajíce chleba
  • 400 g rajčat
  • 10 g oloupané červené cibule
  • 30 g hoblinek parmezánu
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • ½ lžíce červeného vinného octa
  • 1 oloupaný stroužek česneku
  • 5 velkých lístků bazalky
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
  • 2Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
  • 3V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

2 větší krajíce chleba

Chléb bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

400 g rajčat

Rajčata bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

10 g oloupané červené cibule

 

30 g hoblinek parmezánu

 

60 ml extra panenského olivového oleje

 

½ lžíce červeného vinného octa

 

1 oloupaný stroužek česneku

 

5 velkých lístků bazalky

 

čerstvě mletý pepř

 

sůl