Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 5 velkých lístků bazalky
- 400 g rajčat
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- ½ lžíce červeného vinného octa
- 60 ml extra panenského olivového oleje
- 2 větší krajíce chleba
- 1 oloupaný stroužek česneku
- 30 g hoblinek parmezánu
- 10 g oloupané červené cibule
INSTRUCTIONS
- 1Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
- 2Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
- 3V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
