• Vážení zákazníci, moc se omlouváme za současné omezení naší služby. Museli jsme bohužel přistoupit k následujícím opatřením:
    - max. 1 nákup denně na osobu, bez možnosti doobjednávky
    - maximální počet položek na jeden nákup je 35. Položka znamená druh zboží např. banán, houska nebo konkrétní druh jogurtu. Počet kusů není omezený. Toto omezení se ale nevztahuje na členy Rohlík Premium.
    Děláme vše pro to, abychom navýšili naše kapacity a doručili vaše nákupy pro co nejvíce z vás. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Váš Rohlík.
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 2 větší krajíce chleba
  • 400 g rajčat
  • 10 g oloupané červené cibule
  • 30 g hoblinek parmezánu
  • 60 ml extra panenského olivového oleje
  • ½ lžíce červeného vinného octa
  • 1 oloupaný stroužek česneku
  • 5 velkých lístků bazalky
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Cibuli nakrájíme najemno. Bazalku natrháme na menší kousky.
  • 3Z rajčat vykrojíme tuhý střed a dužninu nakrájíme na kostičky o hraně 0,5 cm. Dáme je do misky, přidáme cibuli, sůl, pepř, bazalku, ocet, olivový olej a promícháme.
  • 3V pánvi na středním ohni opečeme chleba z obou stran dozlatova. Ještě teplý ho potřeme stroužkem česneku, položíme na něj rajčatovou směs a hoblinky parmezánu.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

2 větší krajíce chleba
400 g rajčat
10 g oloupané červené cibule
 
30 g hoblinek parmezánu
 
60 ml extra panenského olivového oleje
 
½ lžíce červeného vinného octa
 
1 oloupaný stroužek česneku
 
5 velkých lístků bazalky
 
čerstvě mletý pepř
 
sůl