• Na svátek Dne vítězství fungujeme stejně jako každý jiný den. Užijte si volno a nákupy nechte na nás! Bez front až ke dveřím.
Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
1 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 80 g kulatozrnné rýže
  • 2 řasy nori
  • 100 g marinovaného tofu
  • 100 g okurky
  • 60 g sterilovaného červeného zelí
  • 1/2 lžičky sezamového oleje
  • Sriracha
  • 15 g sojanézy
  • 1 lžička rýžového octa
  • 1/2 lžičky cukru

JEŠTĚ POTŘEBUJETE

  • Potravinářská fólie

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI

  • 12470 kJ, 23 g bílkovin, 80 g sacharidů, 19 g tuku

POSTUP

  • 1Rýži nejprve několikrát dobře propláchněte, aby byla voda průzračná. Poté ji zalijte studenou vodu, přiveďte k varu a vařte zhruba 10 minut.
  • 2Poté rýži odstavte přikrytou pokličkou a připravte si nálev z rýžového octa, cukru a špetky soli. Nálev opatrně promíchejte s rýží a rýži dejte vychladit.
  • 3Řasu nori si položte na potravinovou fólii lesklou stranou dolů, doprostřed umístěte kopeček rýže, dále zbylé ingredience a nakonec opět rýži. Já použila okurku, tofu, červené sterilované zelí a takovou „omáčku“, kterou jsem vyrobila ze sojanézy, srirachy a kapky sezamového oleje. Rýži můžete plnit čímkoli – tofu, rybou, masem atp.
  • 4Nakonec celý „sendvič“ pečlivě zabalte – dva protilehlé rohy přeložte k sobě a následně dva další, jako obálku. Pomocí folie můžete balíček trošku utáhnout, vyformovat. Doporučuji před podáváním nechat chvilku odležet v lednici.
Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.

SUROVINY

JEŠTĚ POTŘEBUJETE