Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- 220 g mleté maso z vepřové kýty
- 130 g vařená červená řep
- 1 vejce
- 1 lžíce majoránky
- Sůl
- Pepř
- 1 ks cereální kaiserka
- Mix salátů
SUROVINY NA DIP
- 50 g čerstvého kozího sýra
- 50 ml mléko
- Sůl
- Pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
VÝŽIVOVÉ HODNOTY NA PORCI
- 11919 kJ, 36 g bílkovin, 33 g sacharidů, 20 g tuku
POSTUP
- 1Uvařenou červenou řepu si nastrouhejte najemno a v míse smíchejte s mletým masem, vejcem, majoránkou, směs osolte a opepřete. Z hmoty tvarujte burgery, které z obou stran opečte na pánvi (cca 3 minuty z každé strany) a poté dejte dopéct na 10 minut do trouby.
- 2Mezitím si společně rozmixujte kozí sýr s mlékem a dle chuti dochuťte solí a pepřem.
- 3Kaiserku si rozkrojte, opečte na pánvi. Na spodní část housky vrstvěte v pořadí - dip, lístky salátu, burger, dip, lístky salátu a přiklopte vrchní částí housky.

Ne hladu
Pět nutričních terapeutek, které sdílí společnou vizi – předávat zdravý přístup k jídlu a vést širokou veřejnost i jednotlivé klienty k úpravě životního stylu tak, aby byla změna dlouhodobě udržitelná.