1 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • Rohlíkova řemeslná Pšenice
  • 2 stonky chřestu (může být bílý i zelený)
  • 2 ředkvičky
  • Pár kuliček čerstvého hrášku
  • Plátek porchetty, mortadely nebo pečené šunky
  • 2 lžíce čerstvého sýra (může být i kozí, s příchutí ořechů, bylinek nebo modrého sýra a podobně)
  • Kousek másla
  • Olivový olej ve spreji
  • Sůl
  • Čerstvě mletý pepř
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
 

POSTUP

  • 1Chřestu odlomte dřevnaté konce, bílý oloupejte škrabkou na brambory – zelený loupat nemusíte. Nakrájejte stonky na asi půlcentimetrová kolečka. Ředkvičky rozkrojte na čtvrtky.
  • 2Na celokovové pánvi rozehřejte máslo, přidejte chřest a ředkvičky. Osolte a opepřete. Důkladně promíchejte a ihned vypněte plamen. Můžete přidat i na kousky pokrájenou šunku a podobně.
  • 3Rozpalte v troubě gril doruda a těsně pod něj s mřížkou v horní části umístěte pánev. Vedle ní také chléb posprejovaný olejem. Po 4 minutách chléb vyndejte a nechte chladnout. Po další minutě vyndejte z trouby i pánev.
  • 4Topinku hojně potřete čerstvým sýrem, navrch přidejte upečenou chřestovou směs. Dozdobit můžete malinkými ředkvičkovými listy a čerstvě vyloupaným hráškem. Servírujte horké.
MENU od Koko

Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY