Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Rohlíkova hamburgerová bulka
- Gervais nebo čerstvý sýr
- Plátek sýra
- Salát little gem
- Pečená šunka nebo porchetta
- Plátky natvrdo uvařeného vejce z volného chovu
- Plátky cherry rajčat
- Mozzarella
- Sůl
- Případně majonéza (možno vynechat)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Bulce odkrojte vršek přibližně v horní třetině výšky, aby vznikla „poklička“. Zbylou větší část vydlabejte.
- 2Vznikly vnitřní prostor namažte na dně i po stranách čímkoli podle chuti, zpevněte plátkem sýra, navrstvěte podle chuti další ingredience dle chuti, přiklopte pokličkou pomazanou opět tím, co vám chutná.
- 3Přiklopte a zpevněte párátky před tím, než hambulku rozpůlíte.

MENU od Koko
Veronika „Koko“ Šmehlíková je úspěšná blogerka a moderátorka, držitelka ocenění Blogerka i Foodblogerka roku, kterou znáte z Evropy 2 a vlastních pořadů MENU domů a MENU podle Koko.