Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Okurka
- Lžička citronové šťávy
- Lžička olivového oleje
- 500 g řeckého jogurtu
- Česnek
- Sůl
- Pepř
- 20 g pažitky
- 30 g máty
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1Okurku oloupeme a nastrouháme. Nastrouhanou okurku nasypeme do cedníku, který umístíme nad mísu. Navrch přidáme trochu soli a necháme asi 2 hodiny okapat.
- 2Poté promícháme jogurt s olivovým olejem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem, nakrájenou mátou a pažitkou. Lehce osolíme a opepříme.
- 3Nakonec přidáme okurku a dobře promícháme. Před podáváním necháme směs v lednici.
