
Germain
Germain Smetanový sýr s bílou plísní a lanýži
150 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 14 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Francouzský sýr, který spojuje krémovou jemnost tradičního Triple Crème sýra s luxusní vůní a chutí letního lanýže. Tento sýr je vyráběn z pasterovaného mléka a smetany, čímž získává neobyčejně hladkou texturu a jemně nasládlou chuť.
Na výrobu dohlíží zkušení sýraři – šestý den po vylisování sýra jej opatrně rozkrojí tenkou strunou a doprostřed vloží směs z letních lanýžů. Poté sýr zraje dalších osm dní, aby se plísňová kůrka znovu vytvořila a výsledkem byl dokonale homogenní a elegantní sýr s charakteristickou bílou plísní.

Použití
Skvěle se hodí k lehkému šampaňskému, bílému vínu nebo čerstvému pečivu.
O výrobci
Henri Germain společně se svou manželkou založili na počátku 20. století ve městě Chalancey v Haute-Marne rodinnou sýrárnu. Podnik se speciálně zabývá výrobou měkkých zrajících sýrů a krémových sýrů s příchutěmi. Výsledkem kvalitní práce je certifikace AOC, která zaručuje ekologickou výrobu a zmírnění negativních dopadů na životní prostředí.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 °C.
Výrobce
Fromagerie Germain
52190 Le Montsaugeonnais
Francie
Trvanlivost
Pasterizované mléko*, pasterizovaná smetana*, sůl, ochucená kulinární příprava s letní lanýží (1,4 %) [letní lanýže 1,05 % (Tuber aestivum), šťáva z vaření letní lanýže, přírodní aroma, sůl], kultury mléčného kvašení
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 1722 kJ/418 kCal |
| Tuky | 42 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 32 g |
| Sacharidy | 2 g |
| z toho cukry | 0 g |
| Bílkoviny | 9 g |
| Sůl | 1.4 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Mléko |