
Germain
Germain Plnotučný měkký sýr
170 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Jemný plnotučný sýr s omývanou kůrkou, který je vyroben z pasterovaného mléka podle tradičního francouzského řemesla. Během zrání je sýr několikrát ručně potírán světlým pivem a sladovým extraktem, díky čemuž získává svůj charakteristický jantarový odstín a jemné květinové i chmelové tóny.
Zrání trvá celkem 16 dní – z toho 14 dní sýr odpočívá v dozrávací místnosti, kde se postupně rozvíjí jeho harmonická chuť s lehkým pivním nádechem.

Použití
Skvěle se hodí k pivním specialitám, suchým bílým vínům nebo čerstvému venkovskému chlebu.
O výrobci
Henri Germain společně se svou manželkou založili na počátku 20. století ve městě Chalancey v Haute-Marne rodinnou sýrárnu. Podnik se speciálně zabývá výrobou měkkých zrajících sýrů a krémových sýrů s příchutěmi. Výsledkem kvalitní práce je certifikace AOC, která zaručuje ekologickou výrobu a zmírnění negativních dopadů na životní prostředí.

Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–7 °C.
Výrobce
Fromagerie Germain
52190 Le Montsaugeonnais
Francie
Trvanlivost
Pasterizované mléko*, sůl, chmelový extrakt, sladový extrakt z ječmene, pivo (ječmen a pšenice) (stopy), kultury mléčného kvašení
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 1064 kJ/257 kCal |
| Tuky | 21 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 14 g |
| Sacharidy | 2.8 g |
| z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 15 g |
| Sůl | 1.98 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Mléko |