Suroviny

  • 300 g vařených koktejlových krevet
  • 200 g majonézy
  • 20 g kečupu
  • 60 g kyselého jablka nakrájeného na malé kostičky
  • 2 lžíce koňaku nebo Metaxy
  • limeta
  • špetka cukru krupice
  • špetka soli

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Nejlepší volbou k mořským plodům jsou vína lehká a méně aromatická. Vybírejte z bílých a růžových.

Postup

  • 1
    Všechny suroviny promícháme v misce a dáme vychladit do ledničky. Podáváme s limetou, ozdobené najemno nastrouhanou limetovou kůrou.

TIP

Nastrouhejte jen zelenou část kůry limety. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
Autor receptu

Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Suroviny

 
 
 
 
 
 
 
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM