Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem
SUROVINY
- Hrst čerstvé bazalky
- 230 ml plnotučného mléka
- 230 ml kondenzovaného mléka
- 300 ml smetany
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.
POSTUP
- 1V hrnci zahřejte mléko a lístky bazalky, dokud nedojde k varu. Jakmile se mléko vaří, vypněte plyn, kastrol přikryjte pokličkou a nechte 30 minut odpočívat.
- 2Poté rozmixujte mléko v mixéru s lístky bazalky. V této fázi přidejte také kondenzované mléko. A vše dobře promíchejte.
- 3Smetanu ušlehejte. Poté vmíchejte rozmixovanou směs a promíchejte. Přendejte do mrazicí nádoby a zmrazte minimálně na 4 hodiny nebo dokud zmrzlina neztuhne, nejlépe přes noc.
