Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

4 PORCE
Do hodinky

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 3 plátky želatiny
  • 8x mangosteen
  • 200 ml polotučného mléka
  • 200 ml řeckého jogrtu
  • 1 lžíce moučkového cukru
  • Limeta
  • Mango
  • 100 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • 1 lžíce cukru krupice

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1
    Plátky želatiny namočte na 5 minut do studené vody.
  • 2
    Ohodnoťte slupku a semena mangostanu. Dužinu rozmixujte v mixéru nebo tyčovým mixérem. Přelijte přes sítko šťávu propasírujte.
  • 3
    V hrnci přiveďte k varu polovinu mléka. Přidejte namočenou želatinu a míchejte, dokud se želatina nerozpustí. Nalijte do mixovací nádoby a přidejte zbytek mléka, šťávu z mangostanu, jogurt a moučkový cukr.
  • 4
    Z limety nastrouhejte kůru (dejte si jí stranou) a vymačkejte šťávu. Přidejte limetkovou šťávu do mixéru a promíchejte. Panna cottu rozdělte na 4 mističky. Vložíme do lednice a necháme alespoň 4 hodiny ztuhnout.
  • 5
    V hrnci rozehřejte pomerančovou šťávu s cukrem a na mírném ohni 3 minuty provařte. Přidejte kostičky manga a vařte další 3 minuty. Ujistěte se, že mango zůstane celé. Přidejte limetkovou kůru a nechte směs vychladnout.
  • 6
    Mango nakrájejte na kostičky.
  • 7
    Mangovou směs rozdělte do mističek s Panna cottou.
Rohlík vaří

SUROVINY