2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 červená paprika (cca 180–200 g)
  • 270 g žervé
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 8–10 kapek tabasca
  • špetka pepře
  • špetka soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Troubu rozehřejeme na 200 °C.
  • 2Papriku potřeme olejem, položíme ji na plech, dáme do rozehřáté trouby a pečeme 15 minut. Poté ji ihned vložíme do mísy, co nejrychleji ji přetáhneme potravinářskou fólií a necháme 30 minut zapařit. Poté z ní opatrně stáhneme slupku, rozpůlíme ji a vykrojíme stopku a semínka.
  • 3Dužninu nakrájíme najemno a smícháme s ostatními surovinami. Dáme vychladit do lednice.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

1 červená paprika (cca 180–200 g)

Červená paprika bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

270 g žervé

Žervé bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

2 lžíce olivového oleje

 

8–10 kapek tabasca

 

špetka pepře

 

špetka soli