• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.
2 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

PESTO

  • 130 g olivového oleje
  • 50 g plocholisté petržele
  • 50 g nastrouhaného parmezánu
  • 30 g lískových ořechů
  • 5 g oloupaného česneku
  • 1 lžička soli

NA DOKONČENÍ

  • 240 g lučiny
  • 30 g mléka
  • sůl
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP NA PESTO

  • 1Troubu rozehřejeme na 160 °C.
  • 2Ořechy dáme na plech do trouby na 4 minuty. Poté je položíme na kuchyňský papír a promneme je rukou. Tím je zbavíme jemné slupky Česnek nakrájíme najemno.
  • 3V mixéru nahrubo rozmixujeme petržel a olivový olej. Přidáme ořechy a česnek a promixujeme. Přidáme parmezán a sůl a promixujeme dohladka.

POSTUP NA DOKONČENÍ

  • 1V míse smícháme lučinu s mlékem, přidáme 70 g petrželového pesta a promícháme. Dochutíme solí, promícháme a dáme vychladit.
Tip
Petrželové pesto můžete uschovat v čisté skleněné nádobě s víčkem několik dní. Pesto lze také použít například do těstovin. K přípravě budete potřebovat mixér.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

PESTO

130 g olivového oleje

Olivový olej bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

50 g plocholisté petržele

Plocholistá petržel bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

50 g nastrouhaného parmezánu

 

30 g lískových ořechů

 

5 g oloupaného česneku

 

1 lžička soli

 

NA DOKONČENÍ

240 g lučiny

 

30 g mléka

 

sůl