• Milí zákazníci, poptávka po naší službě se opět díky mimořádné situaci dramaticky zvyšuje nad naše aktuální kapacity. Moc nás to mrzí, ale abychom mohli obsloužit co nejvíce z vás, musíme omezit počet objednávek na osobu. To znamená, že aktuálně si můžete objednat pouze jednou denně. Současně rušíme i možnost doobjednávek. Dál soustředíme všechny naše síly na to, abychom ještě více navýšili kapacitu, a mohli tak zavážet všude, kde je nás teď potřeba. Moc děkujeme za trpělivost a shovívavost. Společně to zvládneme. Váš Rohlík.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 150 g ředkviček
  • 100 g lučiny
  • 50 g měkkého tvarohu
  • řemeslný chléb
  • 1 kávová lžička nastrouhané citronové kůry a 1 kávová lžička citronové šťávy
  • 1 lžíce nakrájené pažitky
  • 1 kávová lžička soli
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 150 g ředkviček nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm. Zbytek nastrouháme najemno do mísy. Přidáme nakrájené ředkvičky, promícháme, stlačíme a slijeme přebytečnou vodu.
  • 2Do mísy přidáme zbylé suroviny a promícháme.

TIP

Pozor, strouhejte pouze žlutou část citronové kůry. Bílá je hořká.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

150 g ředkviček
100 g lučiny
50 g měkkého tvarohu
 
řemeslný chléb
 
1 kávová lžička nastrouhané citronové kůry a 1 kávová lžička citronové šťávy
 
1 lžíce nakrájené pažitky
 
1 kávová lžička soli