Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

SUROVINY

  • 200 g sýra Hermelín
  • 150 g majonézy
  • 50 g měkkého salámu
  • 50 g bílého jogurtu
  • 20 g cibule
  • 1 vejce uvařené natvrdo
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.

POSTUP

  • 1
    Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle a dáme do mísy.
  • 2
    Vejce oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.
  • 3
    Salám nakrájíme na malé kostičky a přidáme do mísy.
  • 4
    Cibuli očistíme, nakrájíme najemno a přidáme do mísy.
  • 5
    Do mísy přidáme zbylé suroviny, osolíme, opepříme a vše promícháme. Dáme na 10 minut odležet do ledničky.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef