SUROVINY

  • 200 g sýra Hermelín
  • 150 g majonézy
  • 50 g měkkého salámu
  • 50 g bílého jogurtu
  • 20 g cibule
  • 1 vejce uvařené natvrdo
  • 1 lžíce plnotučné hořčice
  • čerstvě mletý pepř
  • sůl

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM

  • Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.

POSTUP

  • 1
    Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle a dáme do mísy.
  • 2
    Vejce oloupeme, nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme do mísy.
  • 3
    Salám nakrájíme na malé kostičky a přidáme do mísy.
  • 4
    Cibuli očistíme, nakrájíme najemno a přidáme do mísy.
  • 5
    Do mísy přidáme zbylé suroviny, osolíme, opepříme a vše promícháme. Dáme na 10 minut odležet do ledničky.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

 
 
 
 
 
 
 
 
 

SNOUBENÍ POKRMU S VÍNEM