Milí zákazníci, poptávka po naší službě se dramaticky zvyšuje. Abychom mohli obsloužit ještě více zákazníků, omezujeme počet objednávek na jeden den na osobu. Počet položek nákupu je pak omezen na 35. Rušíme možnost platby v hotovosti a stravenkami, výjimku mají pouze senioři a ZTP. Plaťte prosím předem platební kartou. Současně pozastavujeme vracení nákupních tašek a zákazníky v karanténě prosíme, aby nám nevraceli vratné obaly. Všechny Vás moc prosíme o trpělivost a shovívavost. Děkujeme Vám.

SUROVINY

  • 200 g jasmínové rýže
  • 30 g cukru krupice
  • 1 l kokosového mléka
  • 80 g čerstvého ovoce dle chuti (jahody, maliny, borůvky, ostružiny)

POSTUP

  • 1
    Do rendlíku nasypeme rýži, přidáme cukr a 350 ml kokosového mléka.
  • 2
    Přivedeme k varu, zmírníme oheň na minimum a vaříme, dokud není rýže měkká. Občas zamícháme, aby se rýže nepřichytila ke dnu.
  • 3
    Během varu postupně přiléváme zbylé mléko.
  • 4
    Hotovou rýži krémové konzistence rozdělíme na talíře a dochutíme čerstvým ovocem.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef