Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy
4 PORCE

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 200 g jasmínové rýže
  • 30 g cukru krupice
  • 1 l kokosového mléka
  • 80 g čerstvého ovoce dle chuti (jahody, maliny, borůvky, ostružiny)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Do rendlíku nasypeme rýži, přidáme cukr a 350 ml kokosového mléka.
  • 2Přivedeme k varu, zmírníme oheň na minimum a vaříme, dokud není rýže měkká. Občas zamícháme, aby se rýže nepřichytila ke dnu.
  • 3Během varu postupně přiléváme zbylé mléko.
  • 4Hotovou rýži krémové konzistence rozdělíme na talíře a dochutíme čerstvým ovocem.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

200 g jasmínové rýže
Jasmínová rýže bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
30 g cukru krupice
Cukr krupice bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
1 l kokosového mléka
 
80 g čerstvého ovoce dle chuti (jahody, maliny, borůvky, ostružiny)