Skip navigation
  • Dear customers, today our couriers are already spending the holiday evening with their loved ones. However, you can continue placing orders, and we will deliver your purchases on December 26th. We wish you a wonderful holiday season.

4 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

SUROVINY

  • 1 kelímek (200 g) smetany ke šlehání
  • 100 g hořké čokolády
  • 1 vanička měkkého tvarohu (250 g)
  • cukr moučka podle chuti a potřeby (není nutný)

POSTUP

  • 1
    Smetanu nalijte do kastrůlku a přiveďte téměř k varu. Odstavte a vsypte do ní nalámanou čokoládu.
  • 2
    Metličkou míchejte tak dlouho, až se všechna čokoláda rozpustí a spojí se se šlehačkou na hladký krém.
  • 3
    Do horkého čokoládového krému ihned přidejte tvaroh a znovu promíchejte, až vznikne hladká směs. Ochutnejte a doslaďte podle chuti.
  • 4
    Rozlijte do tří malých misek a uložte do lednice zchladnout. Reklamace na tvaroh, který z lednice mizí samovolně a beze stop, nepřijímám.
Kuchařka pro dceru
Jana Florentýna Zatloukalová is the author of the successful blog Kuchařka pro dceru.

SUROVINY