Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 1 kelímek (200 g) smetany ke šlehání
  • 100 g hořké čokolády
  • 1 vanička měkkého tvarohu (250 g)
  • cukr moučka podle chuti a potřeby (není nutný)
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Smetanu nalijte do kastrůlku a přiveďte téměř k varu. Odstavte a vsypte do ní nalámanou čokoládu.
  • 2Metličkou míchejte tak dlouho, až se všechna čokoláda rozpustí a spojí se se šlehačkou na hladký krém.
  • 3Do horkého čokoládového krému ihned přidejte tvaroh a znovu promíchejte, až vznikne hladká směs. Ochutnejte a doslaďte podle chuti.
  • 4Rozlijte do tří malých misek a uložte do lednice zchladnout. Reklamace na tvaroh, který z lednice mizí samovolně a beze stop, nepřijímám.
Kuchařka pro dceru

Autor receptu

Autorkou úspěšného blogu Kuchařka pro dceru je Jana Florentýna Zatloukalová.

SUROVINY

1 kelímek (200 g) smetany ke šlehání

Smetana ke šlehání (min. 31%) bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

100 g hořké čokolády

Hořká čokoláda bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

1 vanička měkkého tvarohu (250 g)

 

cukr moučka podle chuti a potřeby (není nutný)