Skip navigation
  • Our dear customers, the interest in our service is huge right now and time windows are disappearing faster than candy from the table. If your desired delivery time is not currently available, don't worry!
    Show more

4 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 8 plátků toastového chleba
  • 8 lžiček změklého másla
  • 200 g plátků sýra typu Eidam (min. 30%)

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.

INSTRUCTIONS

  • 1
    Plátky toastového chleba z obou stran namažeme máslem. Na polovinu z nich rozložíme plátky sýra a přiklopíme je zbylými plátky toastového chleba.
  • 2
    Pánev rozehřejeme na středním ohni a položíme na ni připravené sendviče. Pečeme 2 minuty dozlatova.
  • 3
    Sendviče obrátíme, pánev přiklopíme poklicí a opékáme další 2 minuty dozlatova. Sýr se musí v sendviči rozehřát.
Tip
Na přípravu budete potřebovat pánev s poklicí.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PAIRING DISHES WITH WINE