Skip navigation

4 Servings
Rychlovka

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 8 plátků toastového chleba
  • 8 lžiček změklého másla
  • 200 g plátků sýra typu Eidam (min. 30%)

PAIRING DISHES WITH WINE

  • Chuťové pohárky na začátku jídla nejlépe naladíte svěžím šumivým vínem.

INSTRUCTIONS

  • 1
    Plátky toastového chleba z obou stran namažeme máslem. Na polovinu z nich rozložíme plátky sýra a přiklopíme je zbylými plátky toastového chleba.
  • 2
    Pánev rozehřejeme na středním ohni a položíme na ni připravené sendviče. Pečeme 2 minuty dozlatova.
  • 3
    Sendviče obrátíme, pánev přiklopíme poklicí a opékáme další 2 minuty dozlatova. Sýr se musí v sendviči rozehřát.
Tip
Na přípravu budete potřebovat pánev s poklicí.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS

PAIRING DISHES WITH WINE