Skip navigation

Buy all ingredients right below the recipe

INGREDIENTS

  • 200 g jasmínové rýže
  • 30 g cukru krupice
  • 1 l kokosového mléka
  • 80 g čerstvého ovoce dle chuti (jahody, maliny, borůvky, ostružiny)

INSTRUCTIONS

  • 1
    Do rendlíku nasypeme rýži, přidáme cukr a 350 ml kokosového mléka.
  • 2
    Přivedeme k varu, zmírníme oheň na minimum a vaříme, dokud není rýže měkká. Občas zamícháme, aby se rýže nepřichytila ke dnu.
  • 3
    Během varu postupně přiléváme zbylé mléko.
  • 4
    Hotovou rýži krémové konzistence rozdělíme na talíře a dochutíme čerstvým ovocem.
Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef

INGREDIENTS