Buy all ingredients right below the recipe
INGREDIENTS
- 1 lžička světlých sezamových semínek
- 2 lžíce sójové omáčky
- 2 lžíce sezamového oleje
- 1 lžička olivového oleje
- najemno nakrájená červená chilli paprička dle chuti
- 5 kapek tabasca
- ½ lžíce najemno nakrájené máty
- 1 lžíce najemno nakrájeného koriandru
- 1 lžíce najemno nakrájené pažitky
- sůl
- 100 g hovězí svíčkové nebo vyzrálého roštěnce
- 5 kuliček koriandru
- 5 kuliček koriandru
INSTRUCTIONS
- 1Kuličky koriandru orestujeme nasucho na pánvi rozpálené na vyšším ohni za stálého míchání 40 vteřin. Přendáme do mísy a lehce podrtíme.
- 2Sezamová semínka nasucho orestujeme na rozpálené pánvi do světle zlaté barvy, přendáme je na talíř a necháme vychladnout.
- 3Vychlazené maso nakrájíme na kostičky o hraně 3 mm.
- 4Všechny suroviny důkladně smícháme dohromady a dle potřeby osolíme.
- 5Dáme na 1 hodinu vychladit do lednice. Poté znovu promícháme.

Roman Vaněk
With Rohlik, we have put together a selection of the most popular recipes from my cookbooks and linked them with the right ingredients. Let us know how your dish turned out #rohlikchef
