Hollandia Krémový jogurt bílý 0,01 % laktózy

180 g
16,90 Kč 93,89 Kč/kg
Země původu: Česká republika,

Krémový jogurt s nejnižším možným obsahem laktózy, tedy pod 0,01 %, je vhodný pro všechny, kteří trpí intolerancí laktózy, nebo prostě chtějí snadněji stravitelné jogurty.

Je vyroben z kvalitního mléka z prověřených farem společně s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus.

Obsah laktózy byl snížen pomocí speciálně vyvinutého enzymu, který svou činností při fermentaci rozkládá laktózu na lehce stravitelnou glukózu a galaktózu. Snížení obsahu laktózy nemá vliv na chuť vašeho oblíbeného jogurtu.

Použití

Jogurt je skvělou snídaní či svačinkou, ke zpestření chuti můžete přidat med, čerstvé ovoce či müsli. Je vhodný také do vašeho krémového smoothie nebo pro přírravů dipů či zálivek.

O výrobci

Společnost Hollandia byla založena v roce 1991, když z Holandska dovezla první výrobní linku. Od té doby prošla firma nesčetným počtem inovací a rekonstrukcí. Proces výroby jogurtu se však od počátku vůbec nezměnil.

Produkty jsou vyyráběny z mléka výběrové kvality a neobsahují žádné stabilizátory. Oproti tomu se mohou pyšnit vysokým obsahem kusového ovoce a lahodnou smetanovou chutí, která příjemně potěší Vaše smysly. 

Výsledek obrázku pro hollandia logo

Skladování

Uchovejte při teplotě (4-8)°C. Po otevření urychleně spotřebujte.

Výrobce

Hollandia Karlovy Vary, s.r.o.
Krásné Údolí 151
364 01 Toužim
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 14 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 5 dní.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Mléko
Mléčná bílkovina
Enzym laktáza
jogurtová kultura
Kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota283 kJ/68 kcal
Tuky3.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny1.8 g
Sacharidy4.6 g
z toho cukry4.6 g
Bílkoviny3.8 g
Sůl0.1 g
Vláknina g

Alergeny

Mléko