Naše maso

Naše maso Debrecínské párky

cca 0,6 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 5 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře

cca

 205,00 Kč 340,70 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Lahodné debrecínské párky prémiové kvality.

Pikantní párek s výraznou chutí je vyrobený z vepřového masa z přeštíků a hovězího masa z čestru. Produkt se následně plní do skopových střívek, které na skusu krásně křupou.

Použití

Doma vložte párek do vroucí vody, přikryjte hrnec pokličkou, vypněte plotýnku a nechte v hrnci 10 minut stát. Párek zůstane šťavnatý a nepraskne. Můžete ho také ohřát v páře.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví na Dlouhé ulici je dodává Amaso, které ho odebírá výhradně od tuzemských chovatelů. Řezníci se s nimi osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte při teplotě 0–4 °C.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 5 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso57 %
Hovězí maso41 %
Dusitanová solící směs
Jedlá sůl s jódem99.5 %
E250 - Dusitan sodný
Čerstvý česnek
Černý pepř
Kmín
Sladká paprika
Zázvor
Chilli
Přírodní obal skopové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1146 kJ/271 kCal
Tuky23 g
z toho nasycené mastné kyseliny10.5 g
Sacharidy0 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny16 g
Sůl1.8 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.