Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Doručení už od 60 minut

30 dní doprava zdarma

100% záruka spokojenosti

Doprava

Košík

Ibérico Vepřová panenka

cca 340 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ

Prémiová kvalita

cca

 272,00 Kč 799,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

90+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Španělsko,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Vepřová panenka bez řetízku s palcem z prasete plemene Ibérico.

Maso vyniká svou jemností a libovostí. Při naříznutí je viditelné tukové žilkování typické pro rasu Iberico prasat. 

Iberico vepřové maso je skutečný kulinářský poklad a je právem považováno za nejlepší vepřové maso na světě. Svou jedinečnou chuť, šťavnatost a silné mramorování získávají díky excelentní genetické vybavenosti, volnému chovu v tradičním a typickém regionu Salamanca a pestré, čisté stravě.

Plemeno prasat iberijských...

Iberijská prasata mají několik poddruhů – černí, Colorado, Torbisal. Všeobecně prase iberijské vyniká vysokým obsahem tuku, vynikající schopností růstu a dobrou adaptabilitou na vnější podmínky. Jedná se o křížence prasete divokého a plemene Duroc.

Prasata žijí výhradně ve volném chovu, kde mají neomezený přístup k travnaté louce ve svém typickém prostředí v hornatých a řídce osídlených oblastech. Standardně jsou chovány na menších farmách, kde je maximálně 300–500 jedinců. Iberijská prasata žijí v průměru 12–16 měsíců. Strava se skládá z travin, kořenů, kukuřice a žaludů, které se nachází a pěstují pouze v tomto regionu.

Použití

Určeno k tepelné úpravě. Panenka je vhodná na přípravu všech minutek. Využít ji můžete v receptech jako je pečená vepřová panenka, vepřové medailonky a další oblíbené pokrmy z vaší kuchyně.

O výrobci

Historie společnosti César Nieto se začala psát roku 1943 ve městě Salamanca. Firma jako jedna z prvních začala už v té době chovat tradiční plemeno prasat iberijských. Farma respektuje tradiční postupy a stálou kvalitu při výrobě. Sortiment se specializuje na zpracování čistého masa a uzeninových výrobků z iberijských prasat.

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě od 0–4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.

Výrobce

Cesar Nieto Group S.L. 
Polígono Agroalimentario,
C. Sierra Ventosa, 66M,
37770, Salamanca
Španělsko

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 6 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové maso

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1244 kJ/300 kCal
Tuky25.9 g
z toho nasycené mastné kyseliny10.28 g
Sacharidy1.6 g
z toho cukry0 g
Bílkoviny15.2 g
Sůl0.22 g
Vláknina0 g