Parmareggio
Parmareggio Parmigiano Reggiano toast plátky
150 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Tavené sýrové plátky z kvalitního italského sýru Parmigiano Reggiano.
Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce.
Sýr je 100% přírodní a neobsahuje žádné konzervanty. Při výrobě se nechává zrát na kvalitních dřevěných policích.
Použití
Plátky sýru Parmigiano-Reggiano využijte v teplé i studené kuchyni. Zkuste je přidat např. do vašich oblíbených sendvičů.
O výrobci
O výrobci
Společnost Caseifici Granterre S.p.A. navazuje na společnost Parmareggio, která vznikla již v roce 1983 v Montecavolo di Quattro Castella. Zaměřuje na výrobu másla a delikátních sýrů. Popularita těchto výborných produktů neustále roste, proto se v posledních letech stala tato společnost světovým lídrem ve výrobě a v prodeji Parmigiano Reggiano.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 4–8 °C. Po otevření skladujte v lednici nejlépe ve skleněné nebo plastové nádobě či zabalené ve folii odděleně od ostatních potravin. Spotřebujte do 10 dnů od otevření.
Výrobce
Caseifici Granterre S.p.A.
Via Polonia 30/33
411 22 Modena
Itáli
Trvanlivost
Složení
Parmazán | 30 % |
Voda | |
Syrovátka | |
Máslo | |
Mléčná bílkovina | |
Emulgátor | |
Citran sodný | |
Sůl | |
Regulátor kyselosti | |
E330 - Kyselina citronová |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1153 kJ/277 kCal |
Tuky | 21 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 14.4 g |
Sacharidy | 6.5 g |
z toho cukry | 5.1 g |
Bílkoviny | 15.6 g |
Sůl | 3 g |
Vláknina | g |
Alergeny
Vejce |
Mléko |