Parmareggio
Parmareggio Parmigiano Reggiano 30 měsíců
400 gDoručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Dárkové balení Parmigiano-Reggiano v dekoračním papíru s vánočními motivy.
Italský sýr Parmigiano-Reggiano s charakteristickou intenzivní a jemně ostrou chutí, který zraje 30 měsíců. Parmigiano je sýr původem z Itálie, který je vyráběný z čerstvého a částečně odtučněného kravského mléka. Je charakteristický svou nasládlou chutí a vůní s tóny bylin a ovoce, která je s pokračujícím zráním výraznější. Kůrka je hladká a má světle slámovou barvu a uvnitř zrnitou strukturu, která je drobivá.
Sýr je 100% přírodní a neobsahuje žádné konzervanty. Při výrobě se nechává zrát na kvalitních dřevěných policích. Během prvních dnů zrání se 15–20 dnů namáčí do solného roztoku. Dřevěné police a solný roztok zajistí, že sýr získá na své charakteristické chuti a vůni.
Použití
Doporučujeme kombinovat s medem, ovocnými kompoty či balsamikem z Modeny. Pro zvýraznění chuti doplňte červenými či dezertními víny.
O výrobci
Společnost Caseifici Granterre S.p.A. navazuje na společnost Parmareggio, která vznikla již v roce 1983 v Montecavolo di Quattro Castella. Zaměřuje na výrobu másla a delikátních sýrů. Popularita těchto výborných produktů neustále roste, proto se v posledních letech stala tato společnost světovým lídrem ve výrobě a v prodeji Parmigiano Reggiano.
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě od 4–8 °C. Po otevření skladujte v lednici nejlépe ve skleněné nebo plastové nádobě či zabalené ve folii odděleně od ostatních potravin. Spotřebujte do 10 dnů od otevření.
Výrobce
Caseifici Granterre S.p.A.
Via Polonia 30/33
411 22 Modena
Itálie
Trvanlivost
Složení
Mléko |
Sůl |
Syřidlo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1671 kJ/402 kCal |
Tuky | 30 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 0 g |
z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 32 g |
Sůl | 1.6 g |
Vláknina | 0 g |
Alergeny
Mléko |