Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Davelská sekaná

cca 450 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 118,26 Kč 262,80 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Sekaná pečeně vyrobená z hovězího a vepřového masa.

Davelskou sekanou připravují U Dolejších podle vlastní rodinné receptury z období První republiky. Základem je vybrané vepřové a hovězí maso, které se jemně pomele. Do umleté směsi se přidá sádlo, mouka a aromatické koření. Následně se nechá péct pár hodin, během kterých se často podlévá výpekem, získá tak krásně zlatavou krustičku na povrchu.

Použití

Sekanou si můžete vychutnat jak za tepla, tak za studena. Ideální v kombinaci s čerstvým pečivem nebo s bramborem.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 11 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřový bok40 %
Hovězí přední30 %
Vepřové sádlo8 %
Voda
Pšeničná mouka
Jedlá sůl
Směs koření
Stabilizátory
E450 - Difosforečnany
E250 - Dusitan sodný
antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Cukr

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1206 kJ/291 kCal
Tuky24.8 g
z toho nasycené mastné kyseliny9.2 g
Sacharidy4.3 g
z toho cukry0.8 g
Bílkoviny12.4 g
Sůl2.3 g
Vláknina g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.