
U Dolejších
U Dolejších Gothajský salám
cca 350 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Gothaj je extra měkký salám z vepřového a hovězího masa.
Gothajský salám je českou klasikou na pultech. U Dolejších je gothaj vyráběný podle tradičních receptur, takže chutná přesně tak, jako kdysi. Vyrábí se z různých částí vepřového a hovězího masa, do namleté směsi se přidá vepřový tuk a aromatické byliny. Vyznačuje se jemnou chutí s tóny koření a při nářezu jsou vidět drobná tuková zrnka a naoranžovělá barva.
Použití
Před konzumací nechte natemperovat při pokojové teplotě. Nejlépe si ho vychutnáte nakrájený na tenké plátky s octem a cibulí nebo na chlebu s hořčicí. Využít ho můžete při přípravě tradičního leča nebo čočky.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové sádlo | 25 % |
Vepřová plec | 23 % |
Hovězí přední | 19 % |
Hovězí zadní | 6 % |
Vepřový bok | 6 % |
Voda | |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Stabilizátory | |
E451 - Trifosforečnany | |
E250 - Dusitan sodný | |
Látka zvýrazňující chuť a vůni | |
E621 - L-glutaman sodný | |
Antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Aroma | |
Nejedlý obal |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1506 kJ/365 kCal |
Tuky | 35 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 11.5 g |
Sacharidy | 1.6 g |
z toho cukry | 0.4 g |
Bílkoviny | 10.6 g |
Sůl | 2.3 g |
Vláknina | 0 g |