U Dolejších

U Dolejších Davelská vepřová salsiccia

cca 0,65 kg

ZÁRUKA ČERSTVOSTI

Od českého farmáře

cca

 216,00 Kč 329,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

700+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Davelská vepřová salsiccia [čsalsiča]. Klobása salsiccia je typicky italská uzenina. Je vyrobena je z toho nejlepšího nahrubo umletého šťavnatého vepřového masa a vybrané směsi koření.

Masný výrobek, tepelně neopracovaný určený pro tepelnou úpravu.

Použití

Vychutnejte si ji s dobrým pečivem, s oblíbeným dipem a hořčicí. Nebo nakrájenou do těstovin či bramborovou kaší. Skvěle se hodí k dobrému pivu nebo vínu.

Doporučujeme 15–20 minut tepelně opracovat na grilu, pánvi nebo v troubě.

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít poctivé řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování a kvalitě samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 2 dny.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřová kýta48 %
Vepřový bok41 %
Voda
Kuchyňská sůl
Směs koření
Stabilizátor
E451 - Trifosforečnany
Směs ovocných a kořenících extraktů
Cukr
Jedlé vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota894 kJ/215 kCal
Tuky16 g
z toho nasycené mastné kyseliny5.7 g
Sacharidy2.4 g
z toho cukry1.1 g
Bílkoviny14 g
Sůl1.9 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.