U Dolejších
U Dolejších Davelská vepřová salsiccia
cca 0,65 kgZÁRUKA ČERSTVOSTI
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Davelská vepřová salsiccia [čsalsiča]. Klobása salsiccia je typicky italská uzenina. Je vyrobena je z toho nejlepšího nahrubo umletého šťavnatého vepřového masa a vybrané směsi koření.
Masný výrobek, tepelně neopracovaný určený pro tepelnou úpravu.
Použití
Vychutnejte si ji s dobrým pečivem, s oblíbeným dipem a hořčicí. Nebo nakrájenou do těstovin či bramborovou kaší. Skvěle se hodí k dobrému pivu nebo vínu.
Doporučujeme 15–20 minut tepelně opracovat na grilu, pánvi nebo v troubě.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít poctivé řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování a kvalitě samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–4 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřová kýta | 48 % |
Vepřový bok | 41 % |
Voda | |
Kuchyňská sůl | |
Směs koření | |
Stabilizátor | |
E451 - Trifosforečnany | |
Směs ovocných a kořenících extraktů | |
Cukr | |
Jedlé vepřové střevo |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 894 kJ/215 kCal |
Tuky | 16 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.7 g |
Sacharidy | 2.4 g |
z toho cukry | 1.1 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 1.9 g |
Vláknina | 0 g |