Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Točený salám

cca 500 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 12 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 121,65 Kč 243,30 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

400+ zákazníků pravidelně nakupuje

Kategorie:
Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Bezlepkový, davelský „točeňák“ je extra měkký salám v celku z vepřového masa.

Točený salám se vyrábí podle vlastní rodinné receptury z kombinace vybraného vepřového a hovězího masa. Maso se jemně pomele a přidá se do něj aromatické koření, nakonec se naplní do jedlých vepřových střívek. „Točeňák“ je charakteristický při nářezu světle růžovou barvou, ve které jsou malé kousky vepřového sádla. Mimo to vyniká svou extra jemnou chutí.

Použití

Točený salám je ideální volbou při přípravě leča, buřtguláše nebo si ho můžete vychutnat jen tak opečený s bramborovou kaší nebo naložený v marinádě. Jednoduše si ho vychutnejte tak, jak ho máte rádi. 

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 12 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřový bok48 %
Hovězí přední24 %
Vepřové sádlo5 %
Voda
Jedlá sůl
Směs koření
Stabilizátory
E451 - Trifosforečnany
E250 - Dusitan sodný
Látka zvýrazňující chuť a vůni
E621 - L-glutaman sodný
Antioxidant
E300 - Kyselina L-askorbová
Aroma
Jedlé vepřové střevo

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1197 kJ/289 kCal
Tuky26 g
z toho nasycené mastné kyseliny8.4 g
Sacharidy1.2 g
z toho cukry0.8 g
Bílkoviny12.4 g
Sůl2.2 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.