Koření od Antonína

Koření od Antonína Kurkuma

35 g
58,30 Kč 1 665,71 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Indie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Oranžovo-žlutý prášek z rozemletých oddenků kurkumy.

Kurkuma, známá také pod názvem "indický šafrán" je bylinka původem z jihovýchodní Asie, která byla dříve spíše využívána jako léčivo či barvivo. Kurkuma působí blahodárně na játra, žlučník a žaludeční stěny, také je účinným pomocníkem proti zánětům a bolestem. 

Co je nejdůležitější pro dobré jídlo? No přece koření...

Tato bylinka obsahuje silici s charakteristicky ostrou vůní a jasně žluté barvivo zvané kurkumin, které dodají vašemu pokrmu jedinečnou barvu a nezaměnitelnou chuť

S jednodruhovým Kořením od Antonína uvaříte ty nejchutnější pokrmy! Tato velmi kvalitní kurkuma udělá váš oběd naprosto dokonalým. 

Baleno v České republice.

Použití

Díky své aromatické chuti, skvěle doplňuje pomazánky, omáčky nebo luštěniny. 

Pojďte si s námi vyzkoušet výborný avšak netradični recept. Kurkumové rizoto s houbami a hovězím masem vás příjemně překvapí svou výbornou chutí. 

Cibulku nakrájejte na jemno a osmažte dozlatova. Přisypte pokrájené houby, hovězí maso a orestujte. Přidejte kurkumu a dle chuti osolte a opepřete. Houbovo-masovou směs smíchejte s uvařenou rýží. Ozdobte sýrem a jarní cibulkou.

Přejeme dobrou chuť. 

O výrobci

Česká společnost Golden Way známá především pod názvem Koření od Antonína byla založena roku 1994. Hlavním cílem podniku je výroba takového koření, které je typické pro různé kouty světa. Firma nabízí 90 druhů koření, a to nejen jednodruhové ale i kořenící směsi. Díky výrobkům od Antonína si můžete přivézt i kousek ciziny k vám do kuchyně.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě, ideálně ve skleněných kořenkách s korkovým uzávěrem.

Výrobce

Golden Way spol. s r.o.
Dominikánská 7
301 00 Plzeň
Česká republika

Složení

Kurkuma100 %