Koření od Antonína

Koření od Antonína Skořice mletá

35 g
58,30 Kč 1 665,71 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

50+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Indonésie,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pravá mletá skořice původem z Indonésie. 

Co nesmí chybět v kuchyni žádné pekařky? No přece skořice.. 

S jemně mletou kůrou skořicovníku pěstovaného v Indonésii, který je charakteristický svou výraznou vůní a dokonale sladkou chutí bez pálivých tónů provoníte celý dům. Moučník vylepšený touto skořicí si zamiluje každý již s prvním ochutnáním. 

S jednodruhovým Kořením od Antonína upečete ty nejchutnější pokrmy! Velmi kvalitní mletá skořice dotáhne váš zákusek k naprosté dokonalosti. 

Baleno v České republice.

Použití

Skořice mletá má hlavní využití při přípravě sladkých pokrmů. Používá se ale i také do masitých pokrmů např. v asijské, arabské, turecké nebo španělské kuchyni.

Vyzkoušejte si s námi výborné skořicové kuličky, kterými rozmlsáte své chuťové pohárky.

Smetanu krátce povařte, odstavte a rozpustě v ní za stálého míchání kousky hořké čokolády. Vmíchejte mletou skořici a máslo, které by mělo mít pokojovou teplotu. Nechte směs vychladnout v chladničce. Z vychladlého těsta lžičkou naberte hmotu a tvarujte kuličky, které obalte ve směsi z cukru a skořice. Obalené kuličky dejte do chladničky ztuhnout.

Přejeme dobrou chuť!

O výrobci

Česká společnost Golden Way známá především pod názvem Koření od Antonína byla založena roku 1994. Hlavním cílem podniku je výroba takového koření, které je typické pro různé kouty světa. Firma nabízí 90 druhů koření, a to nejen jednodruhové ale i kořenící směsi. Díky výrobkům od Antonína si můžete přivézt i kousek ciziny k vám do kuchyně.

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při pokojové teplotě, ideálně ve skleněných kořenkách s korkovým uzávěrem.

Výrobce

Golden Way spol. s r.o.
Dominikánská 7
301 00 Plzeň
Česká republika

 

Složení

Skořice jemně mletá100 %