
Naše maso
Naše maso Hoisin bůček
cca 340 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Marinové plátky bůčku v hoisin omáčce je masný polotovar prémiové kvality z masa přeštických černostrakatých prasat. Vepřový bok je část masa prasete, která se nachází na bocích. Znáte ho z české kuchyně jako pečený s kostí a kůží, bez kosti a kůže se používá na výrobu uzené anglické slaniny nebo english bacon – solené syrové slaniny, která se opéká na pánvi. Slabé plátky syrového boku jsou základem asijské kuchyně a s hoisin omáčkou je to jedinečná kombinace a v Amase již tuto kombinaci připravili pro Vás.
- Balení obsahuje 300 g marinovaných plátků.
- Baleno ve vakuu.

Přeštické černostrakaté prase
Maso z přeštíků má díky velkému podílu tuku, který se nachází v mase i na povrchu, specifickou chuť a „šmrnc“, díky mezisvalovému tuku je krásně křehké a hezky voní. Chovatelé vyšlechtili přeštického vepře již v 19. století, a to křížením místního prasete (českého hřebenáče) se starými anglickými a německými plemeny, dováženými po roce 1850 na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko. Většina těchto plemen byla černostrakatých s klopeným uchem a takový je i přeštík. Jeho kvalitní maso se tradičně používalo hlavně na výrobu vyhlášené Pražské šunky.
Ve dvacátém století byl chov těchto prasat maso–sádelného typu s vyšší vrstvou hřbetního tuku potlačován ve prospěch výrazně masných prasat, která přinášejí rychlejší a snadnější zisk. Nyní se přeštíci vracejí do popředí zájmu, a dokonce se stává, že někteří chovatelé vydávají za přeštíky jiná strakatá plemena. Našimi partnery jsou však pouze chovatelé s uznanými chovy přeštických černostrakatých prasat.
Použití
Marinované plátky z bůčku v hoisin omáčce jsou určeny k rychlé jednoduché přípravě na pánvi. Během chvilky vykouzlíte chutné, štavnaté a křehké maso, ke kterému můžete orestovat jarní cibulku a sezamová semínka a podáváte s rýží nebo v sendviči.
O výrobci
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.
.jpg)
Skladování
Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.
Výrobce
AMASO CZ, s.r.o.
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika
Trvanlivost
vepřový bok 92 %, hoisin omáčka 6 % (cukr, voda, fermenotovaná sójová pasta (voda, sůl, SÓJA, PŠENIČNÁ MOUKA), česnek, sušené sladké brambory, sůl, barvivo: E150a, modifikovaný kukuřičný škrob, SEZAMOVÁ pasta, koření, solené chilli papričky, kyselina: E260), sojová omáčka Kikkoman 2 % (voda, SÓJOVÉ BOBY, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl)
Nutriční hodnoty na 100g
| Energetická hodnota | 2775 kJ/657 kCal |
| Tuky | 66 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 27 g |
| Sacharidy | 3.7 g |
| z toho cukry | 3.5 g |
| Bílkoviny | 12 g |
| Sůl | 1.2 g |
| Vláknina | 0 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |
| Sójové boby |
| Sezamová semena |