Přeskočit navigaci

Získejte exkluzivní výhody za vaši první objednávku:

Naše maso

Naše maso Hoisin bůček

cca 340 g

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 7 DNŮ

Prémiová kvalitaOd českého farmáře

cca

 161,47 Kč 474,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

1 000+ zákazníků má v Oblíbených

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Marinové plátky bůčku v hoisin omáčce je masný polotovar prémiové kvality z masa přeštických černostrakatých prasat. Vepřový bok je část masa prasete, která se nachází na bocích. Znáte ho z české kuchyně jako pečený s kostí a kůží, bez kosti a kůže se používá na výrobu uzené anglické slaniny nebo english bacon – solené syrové slaniny, která se opéká na pánvi. Slabé plátky syrového boku jsou základem asijské kuchyně a s hoisin omáčkou je to jedinečná kombinace a v Amase již tuto kombinaci připravili pro Vás.

  • Balení obsahuje 300 g marinovaných plátků.
  • Baleno ve vakuu.

Přeštické černostrakaté prase

Maso z přeštíků má díky velkému podílu tuku, který se nachází v mase i na povrchu, specifickou chuť a „šmrnc“, díky mezisvalovému tuku je krásně křehké a hezky voní. Chovatelé vyšlechtili přeštického vepře již v 19. století, a to křížením místního prasete (českého hřebenáče) se starými anglickými a německými plemeny, dováženými po roce 1850 na Přešticko, Klatovsko a Domažlicko. Většina těchto plemen byla černostrakatých s klopeným uchem a takový je i přeštík. Jeho kvalitní maso se tradičně používalo hlavně na výrobu vyhlášené Pražské šunky.

Ve dvacátém století byl chov těchto prasat maso–sádelného typu s vyšší vrstvou hřbetního tuku potlačován ve prospěch výrazně masných prasat, která přinášejí rychlejší a snadnější zisk. Nyní se přeštíci vracejí do popředí zájmu, a dokonce se stává, že někteří chovatelé vydávají za přeštíky jiná strakatá plemena. Našimi partnery jsou však pouze chovatelé s uznanými chovy přeštických černostrakatých prasat.

Použití

Marinované plátky z bůčku v hoisin omáčce jsou určeny k rychlé jednoduché přípravě na pánvi. Během chvilky vykouzlíte chutné, štavnaté a křehké maso, ke kterému můžete orestovat jarní cibulku a sezamová semínka a podáváte s rýží nebo v sendviči.

O výrobci

Řeznictví Naše maso prodává hovězí z jalovic a volů z českých chovů (zejména čestr) a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.

Skladování

Skladujte v chladu při teplotě 1–4 °C. Po otevření určeno k okamžité spotřebě.

Výrobce

AMASO CZ, s.r.o. 
Maiselova 38
Praha 1
Česká republika

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 7 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 3 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

vepřový bok 92 %, hoisin omáčka 6 % (cukr, voda, fermenotovaná sójová pasta (voda, sůl, SÓJA, PŠENIČNÁ MOUKA), česnek, sušené sladké brambory, sůl, barvivo: E150a, modifikovaný kukuřičný škrob, SEZAMOVÁ pasta, koření, solené chilli papričky, kyselina: E260), sojová omáčka Kikkoman 2 % (voda, SÓJOVÉ BOBY, PŠENIČNÁ MOUKA, sůl)

Nutriční hodnoty na 100g

Energetická hodnota2775 kJ/657 kCal
Tuky66 g
z toho nasycené mastné kyseliny27 g
Sacharidy3.7 g
z toho cukry3.5 g
Bílkoviny12 g
Sůl1.2 g
Vláknina0 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Sójové boby
Sezamová semena
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.