• Vážení zákazníci, momentálně se bohužel potýkáme s nedostatkem skladových kapacit a nemáme tak otevřen dostatek časových oken na to, abyste si mohli objednat nákup na čas, který vám vyhovuje. Omlouváme se, že se na nás nemůžete plně spolehnout a usilovně pracujeme na nápravě.

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 80 g oloupané šalotky
  • 70 ml červeného vinného octa
  • 40 g cukru krupice
  • 1,5 kávové lžičky soli
  • 80 g olivového oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Šalotku najemno nakrájíme. Dvě třetiny dáme do vyšší úzké nádoby, přidáme ocet, 100 ml vody, cukr a sůl a tyčovým mixérem lehce promixujeme.
  • 2Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne emulze. Pak přidáme zbylou šalotku a zamícháme. Dresink dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk

S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

Přidejte si recepty z celého internetu

Nakrmte Rohlík jakýmkoliv receptem, z internetu nebo z vlastní hlavy. My ho omrkneme a uděláme vám z něj nákupní seznam. Za pár sekund máte hotovo.

Přidat recept

SUROVINY

80 g oloupané šalotky

Šalotka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

70 ml červeného vinného octa

Červený vinný ocet bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.

40 g cukru krupice

 

1,5 kávové lžičky soli

 

80 g olivového oleje