Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 80 g oloupané šalotky
  • 70 ml červeného vinného octa
  • 40 g cukru krupice
  • 1,5 kávové lžičky soli
  • 80 g olivového oleje
Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

Postup

  • 1Šalotku najemno nakrájíme. Dvě třetiny dáme do vyšší úzké nádoby, přidáme ocet, 100 ml vody, cukr a sůl a tyčovým mixérem lehce promixujeme.
  • 2Pomalu a za stálého mixování přiléváme olej, dokud nevznikne emulze. Pak přidáme zbylou šalotku a zamícháme. Dresink dáme vychladit do ledničky.
Roman Vaněk
Autor receptu
S Rohlíkem jsme dali dohromady výběr nejoblíbenějších receptů z mých kuchařek a propojili je se správnými ingrediencemi. Dejte nám vědět, jak se vám jídlo povedlo #rohlikchef

SUROVINY

80 g oloupané šalotky
Šalotka bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
70 ml červeného vinného octa
Červený vinný ocet bohužel momentálně není v naší nabídce. Brzy ale bude, už na tom pracujeme.
40 g cukru krupice
 
1,5 kávové lžičky soli
 
80 g olivového oleje