Řeznictví a uzenářství U Dolejších

U Dolejších Selské vepřové pečené koleno bez kosti

cca 0,69 kg

BĚŽNĚ ČERSTVÉ 9 DNŮ

Od českého farmáře

cca

 203,76 Kč 293,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

20+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

Pečené, selské koleno bez kosti z vepřového masa.

Vepřové koleno je oblíbená klasika, bez které by se zabijačka rozhodně neobešla. U Dolejších ji připravují podle původní rodinné receptury. Vykostěné koleno se nejprve uvaří, pak se posype směsí aromatického koření, a nakonec se nechá několik hodin péct. Maso má tak při zakrojení krásně růžovou barvu.

Použití

K pečenému kolenu je zaručeně nejlepší přílohou pár krajíců čerstvě křupavého chleba, hořčice a nastrouhaný křen. Dobrou chuť!

Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH

Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.

Jak se to dělá?

Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.

Co vám Rohlík přináší?

"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."

Skladování

Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.

Výrobce

U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika

 

 

Trvanlivost

Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu: 9 dní.

Garantovaná minimální trvanlivost tohoto produktu od doručení nákupu: 4 dny.Pokud by minimální trvanlivost tohoto zboží byla ve vašem nákupu menší, kontaktujte nás a my vám vrátíme zaplacenou cenu zboží v kreditech. Nevztahuje se na zboží ze sekce Zachraň jídlo.

Složení

Vepřové koleno bez kosti
Voda
Jedlá sůl
Stabilizátory
E451 - Trifosforečnany
E250 - Dusitan sodný
Cukr
Zahušťovadlo
E407a - Guma Euchema
Směs koření
antioxidant
E301 - Askorban sodný
Aroma

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1003 kJ/241 kCal
Tuky16.2 g
z toho nasycené mastné kyseliny5.9 g
Sacharidy1.9 g
z toho cukry0.8 g
Bílkoviny21.6 g
Sůl2.5 g
Vláknina0 g
Garantem a dodavetelem informací o éčkách je nezávislá organizace Fér potravina.