Řeznictví a uzenářství U Dolejších
U Dolejších Selské vepřové pečené koleno bez kosti
cca 0,65 kgBĚŽNĚ ČERSTVÉ 11 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Pečené, selské koleno bez kosti z vepřového masa.
Vepřové koleno je oblíbená klasika, bez které by se zabijačka rozhodně neobešla. U Dolejších ji připravují podle původní rodinné receptury. Vykostěné koleno se nejprve uvaří, pak se posype směsí aromatického koření, a nakonec se nechá několik hodin péct. Maso má tak při zakrojení krásně růžovou barvu.
Použití
K pečenému kolenu je zaručeně nejlepší přílohou pár krajíců čerstvě křupavého chleba, hořčice a nastrouhaný křen. Dobrou chuť!
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřové koleno bez kosti |
Voda |
Jedlá sůl |
Stabilizátory |
E451 - Trifosforečnany |
E250 - Dusitan sodný |
Cukr |
Zahušťovadlo |
E407a - Guma Euchema |
Směs koření |
antioxidant |
E301 - Askorban sodný |
Aroma |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1003 kJ/241 kCal |
Tuky | 16.2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 5.9 g |
Sacharidy | 1.9 g |
z toho cukry | 0.8 g |
Bílkoviny | 21.6 g |
Sůl | 2.5 g |
Vláknina | 0 g |