


Řeznictví a uzenářství U Dolejších
U Dolejších Paštika s medvědím česnekem zauzená
cca 360 gBĚŽNĚ ČERSTVÉ 6 DNŮ
cca
Doručení už do 60 minut
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Lehce zauzená paštika z vepřových jater s medvědím česnekem.
Paštiku připravují U Dolejších podle tradičního rodinného receptu z jemně umletých, vepřových jater, vařeného vepřového masa. Do mleté směsi se přidají aromatické bylinky a medvědí česnek, který je při nářezu krásně vidět. Chuť i vůně paštiky je osobitá po vepřovém s tóny česneku.
Medvědí česnek neboli také česnek lesní je rostlina podobná konvalince. Připravuje se z najemno nasekaných lístků a případně i kvítků. Charakteristická jemnou chutí i vůní po klasickém česneku.
Potravinářský výrobek Středočeského kraje 2008, 2010, 2013 a 2018.
Použití
Z paštiky odkrojte plátek a jemně rozetřete na pečivo. Vepřovou paštiku můžete ideálně podávat s čerstvým chlebem a jarní cibulkou.
Příběh Řeznictví a uzenářství U DOLEJŠÍCH
Historie rodinné společnosti Dolejší se začala psát roku 1901, kdy si Jaroslav Dolejší, pradědeček současného majitele společnosti – Františka Dolejšího, splnil svůj sen s řeznickým a uzenářským obchůdkem. Jejich uzeniny se stále těší zachovaným, prvorepublikovým recepturám. Filozofie společnosti je postavena na třech pilířích, a to vítat nové trendy, ctít řeznické řemeslo a vážit si lidské práce.
Jak se to dělá?
Maso a uzeniny od Dolejších jsou výjimečné především díky zpracování samotných produktů. Maso pochází z velké části od českých farmářů. Uzeniny jsou vyráběny podle tradičních receptur, které se používaly již za první republiky. Při zpracování masa pečlivě sledují nejmodernější novinky ve výrobních technologiích, které jdou samozřejmě ruku v ruce s ochranou životního prostředí.
Co vám Rohlík přináší?
"Rohlík nám velmi pomáhá v prodeji produktů v místech, kam už zkrátka nedosáhneme. Bohužel není v našich silách udělat prodejnu v každém městě v ČR nebo v každém obvodu Prahy. Proto jsme rádi, že můžeme mít za partnera firmu, která dokáže uspokojit zákazníky v širším spektru."
Skladování
Skladujte v chladničce při teplotě 0–5 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Výrobce
U Dolejších
Na Javorce 303
252 06 Davle
Česká republika
Trvanlivost
Složení
Vepřová játra | 25 % |
Vepřový bok | 25 % |
Vepřová hlava bez kosti | 22 % |
Vepřový vývar | 21 % |
Vepřové kůže | 4 % |
Jedlá sůl | |
Směs koření | |
Medvědí česnek | 0.5 % |
Dextróza | |
Zahušťovadla | |
E471 - Mono- a diglyceridy mastných kyselin | |
E472 - Estery mono- a diglyceridů mastných kyselin a, b, c, d, e, f | |
Stabilizátor | |
E250 - Dusitan sodný | |
antioxidant | |
E300 - Kyselina L-askorbová | |
Extrakty koření | |
Nejedlý obal |
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota | 1202 kJ/291 kCal |
Tuky | 26.3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 9.7 g |
Sacharidy | 2 g |
z toho cukry | 1.3 g |
Bílkoviny | 11.2 g |
Sůl | 1.7 g |
Vláknina | 0 g |