
Pernerka
Pernerka Pšeničná polohrubá mouka
1 kgDoručení už do 60 minut
AI Souhrn
Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.
- Popis
- Složení
- Podobné produkty
- Další produkty značky
- Recepty
Polohrubá pšeničná mouka je vhodná pro přípravu veškerých kynutých těst a na pečení slaných i sladkých pokrmů. Pšenici na výrobu mouk firma odebírá od ověřených pěstitelů v České republice.

Použití
Pšeničná polohrubá mouka je oblíbenou surovinou při přípravě bábovek, perníku, bublaniny a dalších pokrmů. Můžete ji kombinovat s hladkou pšeničnou, špaldovou či jinou hladkou moukou.
O výrobci
Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů. Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo vybudovat nejmodernější mlýn v České republice. Mlýn Perner jako jediný v ČR disponuje unikátní technologií na mletí celozrnných mouk, která umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Skladování
Skladujte v temnu a suchu.
Výrobce
MLÝN PERNER SVIJANY spol. s r.o.
Svijany 17
463 46, Svijany
Česká republika
Složení
| Pšeničná mouka polohrubá | 100 % |
Nutriční hodnoty na 100 g
| Energetická hodnota | 1499 kJ/354 kCal |
| Tuky | 1.2 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0.7 g |
| Sacharidy | 71.6 g |
| z toho cukry | 0.3 g |
| Bílkoviny | 12.7 g |
| Sůl | 0 g |
| Vláknina | 4 g |
Alergeny
| Obiloviny obsahující lepek |