Pernerka

Pernerka BIO Špaldová celozrnná hladká mouka

1 kg
BIO
41,90 Kč 41,90 Kč/kg

Doručení už do 60 minut

100+ zákazníků pravidelně nakupuje

Země původu: Česká republika,
Víte, že...
Lokální produkty a záruka čerstvosti

Každý den odebíráme ty nejčerstvější potraviny z místních zdrojů, kterým můžete důvěřovat.

BIO Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje jemnou oříškovou chutí a vůní a lze ji v jakémkoliv poměru kombinovat s běžnou pšeničnou moukou nebo ji v kuchyni zcela nahradit.

Celozrnné hladké mouky Pernerka jsou mlety unikátní mlecí technologií, která jako jediná na tuzemském trhu umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Špaldu na výrobu BIO mouk odebírá Mlýn Perner od ověřených pěstitelů v České republice s garancí původu obiloviny z ekologického zemědělství. BIO špaldová celozrnná hladká mouka je produkt ekologického zemědělství, které funguje na principu udržitelného hospodaření s půdou. BIO produkty jsou certifikovány a procházejí systémem důkladných kontrol kvality.

Použití 

Oblíbené jsou špaldové housky, croissanty, koláče, vafle, koblihy, palačinky, lívance, dorty, muffiny, cukroví a další jídla, kterým dává typickou jemnou oříškovou chuť a vůni.

Špaldovou mouku lze používat stejným způsobem jako běžnou hladkou pšeničnou mouku, se kterou se dá v jakémkoliv poměru kombinovat nebo ji zcela nahradit.

O výrobci

Mlýn ve Svijanech byl založen roku 1420 a ve své historii patřil do majetku významných šlechtických rodů. Dnes na celý chod mlýna dohlíží již třetí generace mlynářů z rodiny Pernerů, kterým se podařilo vybudovat nejmodernější mlýn v České republice. Mlýn Perner jako jediný v ČR disponuje unikátní technologií na mletí celozrnných mouk, která umí celozrnné mouky umlít na granulaci hladké mouky, přičemž výrazně méně poškozuje škrobové zrno. Díky tomu získává Pernerka vynikající pečicí vlastnosti a obsahuje všechny cenné složky z celého obilného zrna.

Skladování

Skladujte v temnu a suchu.

Výrobce

MLÝN PERNER SVIJANY spol. s r.o.
Svijany 17
463 46, Svijany
Česká republika

Složení

BIO pšeničná mouka špaldová celozrnná hladká100 %

Nutriční hodnoty na 100 g

Energetická hodnota1450 kJ/344 kCal
Tuky2.3 g
z toho nasycené mastné kyseliny0.4 g
Sacharidy59.3 g
z toho cukry0.6 g
Bílkoviny14.7 g
Sůl0 g
Vláknina13.4 g

Alergeny

Obiloviny obsahující lepek
Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku.