Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání, slevy a exkluzivní produkty jen pro členy.Doprava zdarma, garance závozu do 5 hodin od objednání
4x měsíčně nákup bez minimální výše objednávky
15 % sleva na produkty značky BEZ KOMPROMISU
Exkluzivní produkty jen pro členy

Všechny suroviny snadno koupíte hned pod receptem

SUROVINY

  • 300 g listového těsta
  • 2 ks camembertu
  • 4 ks hrušek
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • 2 lžíce plátků mandlí
  • 2 lžíce sušených brusinek
  • 1 vejce
  • Sůl
  • Růžový pepř
  • Sezamová semínka
  • Citrónový tymián

Nabídka zboží se liší podle lokality. Zadejte, prosím, svoji adresu, ať víme, jaké zboží pro vás máme.

POSTUP

  • 1Těsto rozválíme, nebo koupíme rovnou rozválené. Vejce rozšleháme a osolíme. Těsto celé potřeme rozšlehaným vejcem.
  • 2Okraje cca 1 cm po celém obvodu lehce nařízneme nožem. Tyto okraje posypeme sezamovými semínky.
  • 3Camembert nakrájím na tenké plátky. Hrušky očistíme a zbavíme jadřince. Také nakrájíme na tenké plátky. Nyní vyskládáme vnitřek těsta střídavě plátky sýru a plátky hrušky. Jakmile bude celá část vyskládaná, pokapeme javorovým sirupem. Posypeme nadrceným růžovým pepřem, brusinkami a plátky mandlí.
  • 4Dáme péct vcelku do předehřáté trouby na 180 stupňů po dobu 30 - 35 minut. Na posledních pět minut přisypeme na koláč lístky tymiánu. Podáváme nejlépe čerstvé teplé a křupavé, ale výborné je také studené.
Zuzana Nová
Zuzana je dvojnásobná máma, skvělá kuchařka a pisatelka blogu Nová kuchyně. A navíc připravuje recepty speciálně pro Rohlík, takže i pro vás. Ochutnejte něco z jejích dobrot.

SUROVINY